24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (338)
Utemöbler  (338)
Utebord  (338)

Utebord

Visar: 1-48 av 338

Högkvalitativa utebord till låga priser

Ett kvalitativt utebord är ett måste för alla trädgårdar. Speciellt när sommaren snart är här och du inte kan få nog av att spendera tid utomhus. Det är precis där våra utemöbler kommer in i bilden, inklusive vårt utbud av billiga trädgårdsbord. Det är perfekt för en underbar måltid, eller bara för att njuta av solskenet. Det är också väldigt praktisk när det är fest! På vidaXL hittar du ett underbart urval av utebord och picknickbord. Det är inte bara för folk med gott om plats i sina stora trädgårdar heller, eftersom vi har ett perfekt utomhusbord för en mindre stadsträdgård eller balkong. Alla våra utemöbler har olika stilar, så att du kan sätta en personlig prägel på din uteplats.

Köpa ett separat trädgårdsbord

Om du inte letar efter en komplett trädgårdsgrupp är vidaXL rätt plats för att hitta ett separat trädgårdsbord eller separata trädgårdsstolar. Du kan fritt mixa och matcha, och skapa din egna unika uppsättning. vidaXLs bord har olika material och stolar. Ett bord i betong ser till exempel fint ut i en modern trädgård. Ett runt mosaikbord, antingen med eller utan matchande stolar utstrålar en romantisk känsla i din trädgård. Med andra ord påverkar dina trädgårdsmöbler atmosfären i din trädgård. Andra populära material för trädgårdsbord är rotting och trä.

Utebord i olika former

Oavsett om du letar efter ett rektangulärt, fyrkantigt eller runt utebord har vidaXL precis vad du letar efter. Ett runt utomhusbord är optimalt när du vill samtala med alla runt bordet. Kombinera bord i olika former med trädgårdsstolar i motsvarande eller kontrasterande stilar. Alla bord från vidaXL har våra alltid låga priser, dessutom är frakten gratis, oavsett storleken på ditt köp.

Bord för alla tillfällen

Utebord är användbara I alla slags situationer. Du kan inte åka till campingen utan ett bord till exempel. Därför erbjuder vidaXL speciella utomhusbord som är perfekta för riktiga campare. Borden är lätta, hopfällbara och höjdjusterbara, vilket innebär att de är lätta att packa. Vi har dessutom trädgårdsbord för personer med begränsad plats. Våra balkongbord kan fästas till balkongräcket och fällas ihop när de inte används.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer