Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser
Möbler  (68)
Skåp & lagring  (68)
Vinställ  (68)

Vinställ

Visar: 1-48 av 68

Vinställ för alla vinälskare

Om du älskar vin är det viktigt med ett bra vinställ, det är ett praktiskt sätt att förvara dina mest dyrbara flaskor och visa upp dem i ditt vardagsrum. Du kan såklart sätta in ett antal hyllor i din källare eller i ditt garage där vinet kan vila i kylan. Vad som utmärker ett vinställ är att alla dina flaskor lagras horisontellt, detta förhindrar korken från att torka ut och låter dig njuta av vinet efter många år. vidaXL har vinställ i olika storlekar. Det minsta stället har plats för åtta flaskor och det största har gott om plats för 108 flaskor!

Vinställ i alla typer och storlekar

Det finns massor av alternativ när det kommer till vinställ. Du kan välja att förvara endast en del av din samling i ditt vinställ, men det finns också ställ med plats för hundra flaskor. De har olika material såsom vinställ trä med en klassisk, lantlig eller industriell look i metall som ser bra ut i en modern inredning. Vinställen i metall har varierade designer med allt från slimmade till detaljerade.

Lämpliga rum för vinställ

Vin lagras bäst i ett torrt rum med en konstant temperatur. En praktisk plats för ditt vinställ är i köket eller i vardagsrummet, det är var vin oftast hör hemma och det gör det lätt att ta en flaska. Ett annat alternativ är att placera en hylla i källaren eller garaget. Dessa rum är ofta kyliga vilket innebär att temperaturen är perfekt för att förvara värdefulla flaskor. Säkerställ dock att vinet är vid dricktemperatur när du öppnar det.

Se mer