24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Möbler  (4936)
Stolar  (4936)
Barstolar  (771)
Divaner  (154)
Fåtöljer  (728)
Gungstolar  (49)
Massagestolar  (240)
Sittsäckar  (28)
Spelstolar  (97)

Stolar

Visar: 1-48 av 4936
  • ...

Köp billiga stolar online

Oavsett om du letar efter matstolar, barstolar, fåtöljer, massagestolar, schaser, gungstolar, sittsäckar eller till och med gamingstolar – har vidaXL stolen för dig! Förutom olika typer av stolar har vi också ett brett sortiment vad gäller material (konstläder och läder), färger och stilar. vidaXL har de perfekta stolarna för personer som inte är rädd att experimentera med olika färger, men också för personer som gillar lite retro, eller de som föredrar enkelheten med en skandinavisk design.

Köpa bekväma stolar

Ingen gillar obekväma stolar. Det är ingen överraskning att komfort är en av de viktigaste egenskaperna en stol kan ha. Det finns ett antal saker att ta hänsyn till när man är ute efter att köpa stolar online, sitthöjd till exempel. Du borde kunna sätta dina fötter platt på marken med ryggen mot ryggstödet. Detta gäller särskilt för stolar som ska stå vid ett bord. Naturligtvis kan en bekväm fåtölj ha en djupare sits, så du verkligen kan koppla av i den. En annan sak att tänka på är stolens klädsel. Den måste vara mjuk och skön att sitta på. För trästolar, ta en titt på sitsens form. Vissa föredrar armstöd eller ett högt ryggstöd. Det handlar om vad som gör dig bekväm!

En stol för varje inredning

På vidaXL hittar du ett brett sortiment av billiga stolar och andra möbler. Tänk till exempel på snygga matstolar i konstläder, moderna tubstolar, barstolar, fladdermusfåtöljer eller massagestolar. De populära valet idag är att skapa en personlig mix av stilar. Varför inte välja ett klassiskt matbord i trä kombinerat med matstolar i roliga färger? Med dessa kombinationer tröttnar du aldrig på dina möbler, samma gäller i vardagsrummet. Du kan såklart välja en vacker fåtölj som matchar resten av inredningen, men du kan också experimentera. Varför inte välja en kubformad stol i ljus färger? På vidaXL hittar du stolar med skandinaviska, industriella, retro och maximalistiska stilar. Om du har ett högt matbord eller en bar, kan du hitta högkvalitativa barstolar i vårt sortiment. Höjden på dessa billiga stolar kan ibland justeras, så att alla kan nå bordet utan problem. Du kan välja en svart eller vit, eller liva upp saker och ting med en iögonfallande röd eller blå!

Se mer