24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (80)
Utemöbler  (80)
Dynboxar  (80)

Dynboxar

Visar: 1-48 av 80

Dynboxar av alla slag finns online hos vidaXL

Dynlådor är det perfekta sättet att förvara dina trädgårdsdynor (eller andra saker). Under vintern är det bäst att förvara dina utomhusmöbler inomhus eller använda ett möbelöverdrag. Om du inte har plats för en stor trädgårdsbod är en förvaringslåda en perfekt lösning för att hålla dina dynor i toppskick inför våren och sommaren. Dessa dynboxar är tillräckligt stora för att förvara alla dina dynor eller trädgårdsredskap. Genom att skapa stort förvaringsutrymme i trädgården ser du till att din trädgård alltid förblir prydlig. vidaXL har ett brett utbud trädgårdsmöbler och trädgårdsprodukter. Dynlådan för trädgården har designer i olika färger, material och storlekar. Letar du efter ännu mer förvaringsutrymme? Då kan du alltid köpa mer än en dynlåda!

Letar du efter en dynbox till trädgården?

Hos vidaXL hittar du massor av lådor att välja mellan. Utöver snygga dynlådor för dina trädgårdsdynor kan du även välja en låda tillverkad i som ger din trädgård ett naturligt utseende. Alla lådor är väderbeständiga och har vattentätt foder. Förvaringslådorna kan även användas inomhus. Har du valt rätt material för dig? Då behöver du bara välja rätt storlek på din förvaringslåda för dina dynor och trädgårdsredskap.  

Säker förvaring i en dynlåda för trädgård

Dynboxar för trädgården är perfekta när du vill lägga undan allt du behöver i trädgården under sommaren. Under vintern rekommenderar vi att du förvarar din dynbox inomhus för att förhindra att fukt och kondensation tränger in i den. Se efter hur många dynor du vill förvara och välj en dynlåda som är tillräckligt stor för att rymma allihop!

Se mer