24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Skänkar & serveringsbord

Visar: 1-48 av 604
  • ...

Letar du efter en skänk? Kolla in vidaXLs sortiment

En skänk är ett praktiskt skåp som du ofta hittar i vardagsrum, men även i sovrum. Tack vare de olika luckorna och lådorna kan du organisera allt som du gömmer undan. En skänk låter dig förvara allt som kanske inte får plats i andra skåp, såsom porslin för speciella tillfällen, kläder eller leksaker. En skänk erbjuder en lösning som både är stilfull och funktionell.

Skänkar i olika stilar och material

På vidaXL hittar du ett brett sortiment skåp, inklusive skänkar. En skänk är ett brett, långt skåp med massor av plats. Byråer som du hittar på vidaXL finns också i olika stilar, inklusive industriell, bohemisk, retro och lantlig. Beroende på vilken stil du väljer har du också flera olika material att välja bland. Trä är ett populärt material som ofta kombineras med andra material såsom korg eller metall. En vit byrå är ett populärt alternativ för en modern inredning, med antingen matt eller högglansig finish. Bortsett från naturliga byråer, erbjuder vidaXL också alternativ för kunder med äventyrlig smak när det kommer till färg.

Vissa upp dina prispokaler! Skaffa ett vitrinskåp

Om du har en vacker samling porslin, böcker eller andra tillbehör som du skulle vilja visa upp, är ett vitrinskåp ett perfekt alternativ för dig. Med ett klädskåp kan du bara ställa dina saker på ovansidan men ett vitrinskåp har oftast utrymme bakom glasdörrar. Detta låter dig visa upp dina finaste föremål, så att de kan få den uppmärksamhet som de förtjänar.

Se mer