24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Förvaringsbänkar & hallbänkar

Visar: 1-48 av 216

En förvaringsbänk: praktisk och vacker

En förvaringsbänk är en möbel som ofta glömt bort. Denna möbel anses inte vara lika oumbärlig som en soffa, matbord eller skåp, men du kommer upptäcka att en förvaringsbänk har sina fördelar. vidaXL har ett stort sortiment bänkar med förvaringsutrymme. Dessa bänkar kan ofta öppnas med ett lock men har även ett antal lådor.

En oumbärlig möbel

Om du har små barn är du inte främmande för besvär med skor som ligger överallt. En förvaringslåda i hallen är en optimal lösning för detta problem. Du kan använda den för att lagra skor och dina barn och det blir lätt för dina barn att hitta sina favoritpar på morgnarna. Du kan även placera en förvaringsbänk i vardagsrummet och använda det till att förvara leksaker. Förvaringsbänkar kan dock också användas för att förvara mycket mer än dina barns leksaker. Du kan förvara kuddar eller tillbehör som du inte vill ha framme hela tiden.

Förvaringsbänkar med lock eller lådor

På vidaXL hittar du ett brett sortiment med praktiska förvaringslådor. Det är klokt att överväga vad du egentligen vill förvara i din nya bänk innan du gör ett val. En bänk med lock har vanligtvis mer förvaringsutrymme än en med lådor. Dessa modeller är bredare och har också ryggstöd. Bänkar med lådor har ett rustikt utseende, men ser också bra ut i en modern inredning.

Bänkar

Om du behöver massor med lagringsutrymme är en uppsättning förvaringsbänkar ett utmärkt val. Du kommer då till exempel att få två bänkar och en fotpall. Fotpallarna har också två funktioner så att du kan vila dina fötter och samtidigt ha plats för att lagra mindre föremål.

Se mer