24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (158)
Kontorsmöbler  (158)
Kontorsstolar  (158)

Kontorsstolar

Visar: 1-48 av 158

Köpa kontorsstolar

Letar du efter en ny kontorsstol? Kom och bläddra i vårt sortiment på vidaXL! Välj en flashig datorstol med racingdesign eller en lyxig stol med ännu högre komfort. Bortsett från alla de olika designerna finns det också massor av färger att välja bland. Det finns en stol för alla kontor!

En ergonomisk stol med vacker design

En bra kontorsstol är ett måste för alla med kontorsjobb. När du sitter ner i 40 timmar per vecka är det viktigt att du åtminstone har en bekväm stol. vidaXL ergonomiska kontorsstolar låter dig justera den till exakt rätt position. Ryggstödet, armstödet och sitthöjden kan justeras, och vissa stolar kan även vinklas. En bra hållning är inte att underskatta. Fel hållning kan leda till många olika problem, inklusive ryggsmärtor, huvudvärk och utmattning. Se till att du kan ha båda fötterna platt på marken och att armstöden är i samma höjd som ditt skrivbord.

Billiga datorstolar med maximal komfort

vidaXLs urval har ett brett utbud med designer och priser. Det finns flera billiga datorstolar tillgängliga men vi ser till att alla är väldigt bekväma! Det är också viktigt att inte underskatta dess utformning, Välj en lyxig variant med en beige eller vit design. Kolla in hela vårt sortiment med kontorsmöbler och få ditt kontor i ordning!

Se mer