Vackra trädgårdsmöbler i bambu

Förvandla din trädgård till ett fridfullt paradis

 

Det är något speciellt med trädgårdsmöbler i bambu. Denna populära utomhustrend är en av de mest mångsidiga som finns. Det används både inomhus och utomhus, bambu ett fantastiskt material.

När du använder bambu får du in olika kulturella vibbar. Inred en mysig bohemisk design eller en avslappnad loungeatmosfär. Trädgårdsmöbler i bambu passar i alla inredningar. Låt oss ta reda på varför du bör dekorera din trädgård med bambu!

 

 

Fördelarna med att välja trädgårdsmöbler i bambu

Trädgårdsmöbler i bambu är hållbara och miljövänliga. Detta organiska material är den snabbast växande växten i världen. Trädgårdsmöbler i bambu är slitstarka, vilket innebär att du kommer att kunna njuta av dem i många år framöver. För att inte tala om hur vacker det är, med sin naturliga glans, ljusa nyanser och minimalistiska detaljer. Bambu är ett mångsidigt material som kan kombineras med trämöbler och till och med glas- eller metalldetaljer.

 

 

      

Hur man skapar en zen-look med trädgårdsmöbler i bambu

Om du vill att din uteplats ska se ut och kännas som ett avkopplande himmelrike, är trädgårdsmöbler i bambu det perfekta valet. Vi har inredningslösningar för alla utrymmen, från en mysig balkong till en stor trädgård. Inred i stil med ett par fällbara regissörsstolar i bambu – de är trendiga och unika. Eller satsa på ett matbord i bambu för härliga måltider utomhus.

För att koppla av rekommenderar vi solstolar tillverkade i robust bambu och färgglad kanvas för din komfort. Lägg till ett soffbord eller pallar i bambu som extra sittplatser. I en stor trädgård kan du välja ett caféset i bambu med en bar för en tropisk stämning. På så sätt designar du en inbjudande uteplats, perfekt för sociala sammankomster.

 

 

Bambudekorationer: detaljer som lyfter din trädgård

För att framhäva zen-känslan i din utomhusinredning, blanda och matcha trädgårdsdekorationer av bambu. Ta med bambuets naturliga stämning i din trädgård med bambumattor och lyktor. Ställ fram ett bambuparasoll på din uteplats för den perfekta exotiska loungestämningen.

Den tropiska atmosfären i din trädgård är inte komplett utan massor av växter - så varför inte välja en odlingslåda i bambu med spaljé? Du kan till och med separera din loungegrupp med ett bambustaket. Det kommer att skapa en mysig och välkomnande plats. Skaffa trädgårdsmöbler i bambu med klädsel och dynor i naturliga nyanser eller levande färger, för en bohemisk känsla.

 

Tips för att styla dina bambumöbler

Prova några av våra idéer för styling av dina trädgårdsmöbler i bambu:

  • Matcha dem med andra naturmaterial som trä eller rotting. Lägg till nyanser av gröna, jordnära toner och naturliga växter.
  • Designa en asiatiskt inspirerad trädgårdsinredning med trädgårdsmöbler i bambu. Få inspiration från japansk eller indisk design – mönster, former, färgpaletter.
  • Lek alltid med ljus. En trädgårdsdekor i bambu behöver matchande belysningsarmaturer för att framhäva dess skönhet. Lägg till några ljusslingor, bambulyktor eller lampskärmar gjorda av papper eller naturliga tyger.
  • Kombinera bambumöblernas vackra nyanser med kontrasterande färger. Använd kuddar, plagg, soffbordsdekorationer och mattor i starka färger för att få din inredning att sticka ut.

 

 

Ta hand om dina bambumöbler

Bambu är ett lättviktsmaterial som visar sig vara mycket slitstarkt. De är känt som det "gröna stålet", och resulterar i robusta och hållbara trädgårdsmöbler. För att hålla dina bambumäbler i skick, finns det en del underhåll att göra.

Skydda dem från konstant exponering av solljus eller hårda väderförhållanden. Vi rekommenderar att dina möbler förvaras på vintern. Rengör dem då och då med en mjuk trasa och tvålvatten för att bli av med damm. För att få dina trädgårdsmöbler i bambu att se ut som nya, applicera olja varannan månad. Detta kommer att behålla och framhäva dess naturliga glans och bambuträets vackra och ljusa nyans.