24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (2645)
Stolar  (2645)

Matstolar & Köksstolar

Visar: 1-48 av 2645
  • ...

Hitta billiga matstolar på vidaXL

Människor spenderar mycket tid i sina matstolar. Självklart är matbordet den plast där du äter dina måltider, men också där du pratar om din dag, läser tidningen och där barn pysslar och ritar. För alla dessa aktiviteter är det viktigt att du kan sitta bekvämt. vidaXL har ett brett sortiment av bekväma stolar, inklusive matstolar i olika färger, material och stilar. Modern, rustika eller skandinaviskt, textil eller plast, slående eller neutral – vår webbshop har en stol för alla hushåll. Det finns mer än bara matstolar, så ta en titt på våra andra möbler för att göra ditt hem komplett!

Köp matstolar online utan problem

Den stora fördelen med att handla online är att du kan använda filter för att hitta ett par billiga köksstolar som du letat efter. Välj bara färg, material och till och med antal! I en fysisk butik tar det vanligtvis lite större ansträngning att hitta rätt stol, och det är ofta svårt att få en överblick. Lyckligtvis är vidaXL känt för sitt breda sortiment, som ständigt uppdateras med nya designer. Bortsett från olika färger och material kan du även köpa matstolar med eller utan armstöd. Armstödet bidrar en aning till sittkomfort vid matbordet. En stol utan armstöd tar dock mindre plats. Du kan ställa fler stolar sida vid sida vilket gör det lättare att njuta av en måltid med flera personer.

Materialets betydelse

När du köper köksstolar är det bra att tänka på vilka typer av material som du vill ha, och vad som passar dina nuvarande möbler. Kanske väljer du en konstläderstol. Fördelen med detta material är att det är lättsamt att rengöra, och utstrålar en viss känsla av klass i rummet. För en varmare utstrålning kan du välja en tygklädsel. Andra material som du hittar på vidaXL är köksstolar i trä, matstolar i plast och rottingstolar.

Välj slående köksstolar

Det finns flera matstolar tillgängliga med en slående design. vidaXL erbjuder designer som följer de senaste trenderna. Designmatstolar bidrar med något speciellt i din matsal. Stolarna har unika former eller färger som gör dem till ett riktigt blickfång i rummet. Vi har exempel såsom färgglada stolar i tyg eller enkla designer med raka linjer och tubformade ramar, eller stolar tillverkade i rotting. Har du en bar i ditt kök? Se till att kolla in våra billiga barstolar. De är så bekväma att du inte kommer vilja kliva upp.

Se mer