Kategorier av hemmakontor


Förvandla ett extra rum till ett häftigt hemmakontor med våra viktiga kontorsartiklar för hemmet! Är du inte säker på vilken typ av möbler du behöver? Ingen fara! Möbelserier för hemmakontor eller enskilda skrivbord, stolar och förvaringslösningar är nödvändiga produkter. Vad sägs om ett stående skrivbord eller ett färgglatt arkivskåp för att lyfta upp det?

Och låt oss inte glömma inredningen! Ge ditt hemkontor lite personlighet med väggkonst, växter och skrivbordstillbehör. Undrar du vad som är skillnaden mellan kontorsmöbler och hemmamöbler? Kontorsmöbler är byggda för att tåla slitaget från daglig användning, medan hemmamöbler fokuserar på komfort och stil. Som tur är har vi dem båda.Kollektioner för hemmakontor


Med våra kontorstillbehör för hemmet kan ditt hemmakontor lätt bli det inspirerande utrymme du behöver. Först och främst hjälper en kontorsstol dig att hålla en bra hållning när du arbetar. Inspiration till ett bra hemmakontor kommer från ett organiserat skrivbord med kontorsmaterial. Lägg till lite väggdekoration för att få en touch av färg. Oavsett om du föredrar motiverande affischer, naturbilder eller popkonst finns det något för alla smaker. Med dessa roliga och funktionella föremål i din hemkontorssamling kommer du faktiskt att se fram emot att sätta dig ner för att arbeta!

Väggdekoration


Förvaring av pappersarbete


Kontorets nödvändigheter

-10%
425.00 kr

Inkl. moms


Tips och idéer för inredning av hemmakontor


Det är lätt att utforma rätt arbetsutrymme med lite inspiration från kontorsmöbler för hemmet. Du kan välja kontorsmöbelpaket eller välja enskilda delar. I vilket fall som helst rekommenderar vi att du tar en titt på våra köpguider för möbler – de är mycket hjälpsamma! Är du inte säker på hur du ska inreda din arbetsplats? Räkna med våra idéer för hemmakontoret. En bra utgångspunkt är att kolla in våra inredningsstilar och de hetaste trenderna för inspiration.

Inredningsstilar

Hitta din favoritinredningsstil och shoppa föremål som matchar varje stil. Gör ditt hus till ett hem redan idag!

Läs merkeyboard_arrow_right

Lär dig att välja en bra gamingstol

Ju mer tid du tillbringar sittande, desto viktigare är ditt val.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt