Trendiga trädgårdsmöbler i trä

Betona den naturliga skönheten i din trädgård

 

Möbler som är tillverkade i naturligt trä är väldigt vackra. Speciellt när du designar din drömträdgård. Trä är fortfarande det främsta materialet som används för trädgårdsmöbler.

Naturligt trä utstrålar värme, komfort och rikedom till varje inredning. Det är ett mångsidigt material, lämpligt i olika utföranden. Låt oss upptäcka hur du integrerar trädgårdsmöbler av trä i din trädgård.

 

 

Varma och mysiga trädgårdsmöbler i trä

Trädgårdsmöbler i trä är vackra på ett unikt sätt. Varje träslag har sina egna ådringar och egenskaper som gör att det sticker ut. Olika tränyanser skapar tilltalande kontraster, samtidigt som möbelns design gör att den passar din inredning.

Trädgårdsmöbler i trä är perfekra i både moderna och traditionella utomhusmiljöer. Trämöbler balanserar den naturliga atmosfären utomhus. Välj möbler av trä för din veranda, trädgård eller balkong – du kommer att ha glädje av det i många år framöver.

 

 

      

Rätt trädgårdsmöbler i trä 

Trädgårdsmöbler i trä målar bilden av en avkopplande men elegant och trendig trädgårdsinredning. Träets mångsidighet gör att du kan styla din uteplats som du vill. Furu, teak och vit ek har ljusare nyanser, perfekt för en somrig trädgårdsdesign. Acaciaträ har djärva och eleganta toner, medan färgen på mahogny eller rosenträ ger din uteplats en vintagekänsla.

 

 

Så stylar du dina trädgårdsmöbler i trä

Trädgårdsmöblernas mångsidighet gör att du kan styla dem på olika sätt. Vår trädgårdsgrupp i massiv teak är perfekt för att njuta av måltider utomhus. Gör det bekvämare, lägg till mjuka kuddar i din favoritfärg.

De som älskar att koppla av utomhus behöver en Adirondack-stol tillverkad i massivt granträ. Välj en i en ljus färg och matcha den med ett vitt träbord. Du kan till och med skaffa 2-sitsversionen för att umgås med din favoritperson.

 

 

 

Trämöbler: robusta, hållbara och hållbara

Trädgårdsmöbler i trä är hållbara och bekväma. Beroende på vilken typ av trä du väljer, definierar du utseendet på din uteplats. Lövträ, som ek, lovar robusthet och subtil skönhet. Ett lätt alternativ är barrträ, furu är det mest populära valet.

Ådringarna och fibrerna i träet utstrålar en naturlig charm i din mysiga trädgård. Se till att du skyddar det mot väder och vind, förvarar eller täcker över det. För att det ska se ut som nytt rekommenderas regelbunden olja eller vaxning.