Kategorier av vardagsrum


Vardagsrummet är en avkopplande plats där du kan koppla av efter en lång dag eller umgås med familjen eller vännerna. För att hjälpa dig att utforma det har vi sammanställt ett urval av vardagsrumsmöbler. Utforska vårt urval av vardagsrumsmöbler för att ta reda på vilken typ av möbler som passar i ett vardagsrum. Du vill ha en bekväm soffa, ett soffbord för snacks och ett tv-ställ för dina filmkvällar. Lägg till lite detaljer med accentstolar, färgglada mattor och mysiga kuddar. För underhållning kan du titta på prylar och apparater för vardagsrummet.Kollektioner för vardagsrum


Gör dig redo att ge ditt vardagsrum en ny stil. Vår kollektion av vardagsrumsessentials innehåller allt du behöver för att få ett snyggt och funktionellt rum. Vi har dem alla, från LED TV-skåp till platsbesparande väggmonterade möbler. Dessutom ger våra möbler i återvunnet trä en unik och miljövänlig touch till din vardagsrumsinredning. Du kanske också vill titta på lösningar för möbelvård som lösningsmedel och skydd. Dina helt nya möbler kommer att hålla sig snygga längre. Om du vill montera din tv på väggen bör du också vara uppmärksam på de monteringstillbehör och verktyg som du behöver. Säg hej till ditt chica utrymme med vår samling av vardagsrumsessentials!

TV-skåp med LED


Platsbesparande möbler (väggmonterade)


Gjenvunnede materialer

Slipcovers


Skötsel av möbler

+ 3 alternativ
344.00 kr

Inkl. moms

688 kr /L

+ 3 alternativ
492.00 kr

Inkl. moms

984 kr /L

-10%
307.00 kr

Inkl. moms

-10%
+ 3 alternativ
283.00 kr

Inkl. moms

566 kr /L

-10%
298.00 kr

Inkl. moms


Tillbehör för TV-monteringVardagsrum: tips och idéer


Varje vardagsrum ska sticka ut, och vår samling av vardagsrumsinspiration är här för att rädda dagen. Vi har stilar och trender som passar din stil, från boho till modernt. Våra köpguider för möbler får dig att känna dig som ett proffs när du väljer dina saker. Ta en titt på våra tips för styling eller accessoarer och piffa upp din vardagsrumsinredning!

Inredningsstilar

Hitta din favoritinredningsstil och shoppa föremål som matchar varje stil. Gör ditt hus till ett hem redan idag!

Läs merkeyboard_arrow_right

ABC för att inreda med färg

Färgstänk fångar blickar, förändrar stämningen och betonar specifika detaljer i alla rum.

Läs mer keyboard_arrow_right

Köpguide för soffbord: hur man väljer den perfekta

När du utformar ett vardagsrum finns det flera delar som behöver din uppmärksamhet.

Läs mer keyboard_arrow_right

Topptips för att välja den perfekta fåtöljen

Om du letar efter ett riktigt blickfång finns det flera saker att tänka på. Läs mer nedan!

Läs mer keyboard_arrow_right

Hjälpsamma idéer för hur man väljer en TV-bänk

Tv:n är en mittpunkt i ditt vardagsrum, det är därför det är viktigt att veta hur man väljer en tv-bänk.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt