24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (851)
Bord  (851)

Soffbord

Visar: 1-48 av 851
  • ...

Välj ett unikt soffbord på vidaXL

Ett enkelt sätt att få stil på din inredning är att välja ett snyggt soffbord. vidaXL erbjuder ett brett sortiment av billiga soffbord med klassisk, skandinaviskt och industriell stil. Soffbordet är bokstavligt talat en central del i ditt vardagsrum, vad kan vara en bättre anledning till att välja ett riktigt blickfång? Som en stor webbshop för möbler är de viktigaste för oss att följa de senaste trenderna. Oavsett vilken typ av bord du letar efter är vidaXL den perfekta platsen för att hitta moderna möbler för alla typer av rum.

Ett funktionellt, billigt soffbord

Om du letar efter ett billigt soffbord som också är snyggt, är vidaXL rätt plats för dig. Ett vardagsrum utan ett soffbord är inte bara tomt men även väldigt opraktiskt. Utan soffbordet, vart ska du ställa godiset, drinkar eller en fin fotobok? Är det inte praktiskt att kunna ha fjärrkontrollen inom räckhåll när du tittar på TV? Detta bord är inte bara funktionellt, det är också en dekorativ detalj i din inredning. Eftersom att soffbordet ofta står i mitten av rummet, är det viktigt att välja en design som passar resten av dina möbler. vidaXL har ett bredd utbud soffbord i olika stilar, från bohemisk till lantlig och industriell.

Ett runt soffbord, eller ett fyrkantigt? Hitta det på vidaXL

vidaXL erbjuder ett brett utbud möbler, inklusive soffbord tillverkade i olika material, färger och former. Idag är organiska former väldigt populära. Därför erbjuder vidaXL ett antal runda soffbord som imponerar på dina gäster. Runda former utstrålar en lugn atmosfär i din inredning. Våra runda soffbord är tillverkade i olika material inklusive:

  • Trä
  • Metall
  • Glas
  • Plast

vidaXLs urval erbjuder också ett antal produkter som är tillverkade i återvunnet trä. Variationer i färg gör varje bord unikt, och kombinationen med metall ger det en industriell känsla. De som gillar lantliga eller moderna möbler har också ett antal passande runda soffbord at välja bland.

Kombinera soffbord

Om du inte kan välja mellan två bord, är det roligt att kombinera två eller tre soffbord. Välj mindre bord i olika stilar och färger. Du kan också välja ett stort soffbord och kombinera det med ett avlastningsbord som har tillverkats i samma material. Du kan få en känsla av enhetlighet i ditt rum.

Se mer