Badrumskategorier


Badrummet är din personliga tillflyktsort, och det ska vara snyggt och bekvämt. Gör om det med hjälp av vår inspiration till badrumsmöbler. Om du undrar vilka möbler som passar i ett badrum är det enkelt att skaffa ett badrumsmöbeluppsättning ärSedan kan du uppgradera ditt utrymme med badrumsförvaringslösningar VVS-armaturer och tillbehör. Populära fåtöljer har dubbla handfat och gott om förvaring, så du kanske vill ta en titt på vårt urval. Dessutom gör små detaljer som fluffiga handdukar och roliga duschdraperier stor skillnad. Låt dig inspireras och skapa din egen oas!Badrumskollektioner


Ett badrum är mer än bara ett funktionellt utrymme, det är också en målarduk för kreativitet. Därför är våra badrumskollektioner en stor del av den badrumsdesign du vill ha. Här hittar du allt du behöver för din badrumsinredning. Från spegel- eller tvättställsskåp till tvätttillbehör, det finns något som passar alla behov. Vi har också gott om badrumstillbehör som är tillverkade av återvunnet trä. Glöm inte bort viktiga detaljer som badrumsvågar och hygienartiklar. Så sätt igång, gör ett plask och skapa ditt eget perfekta badrumsretreat!

Spegelskåp


Tvättställsskåp


Tvättställ

1,333.00 kr

Inkl. moms

2,585.00 kr

Inkl. moms


Tvättkorgar


Tvättutrustning


Bad- och bastuartiklar

634.00 kr

Inkl. moms


Vågar för badrum

-10%
744.00 kr

Inkl. moms


Detaljer om badrummet

Trendar nu
584.00 kr

Inkl. moms


Personlig vård


Återvunna material


Säkerhet och renlighet


Tips och idéer för badrumsinredning


Behöver du mer badrumsinspiration? Här har vi några badrumsidéer som hjälper dig att få ditt rum att kännas zen. Förutom att titta på badrumsmöbler och andra tillbehör erbjuder vi bra inredningstips. Utforska våra populäraste inredningstrender och tidlösa stilar för att hitta din riktning. De kan hjälpa dig att lära dig hur du kan lägga till en personlig prägel på din badrumsdesign. Att välja färgglada kakelplattor, växter och väggkonst är det bästa sättet att göra det. Gör ditt badrum till en spa-liknande oas och koppla av med stil!

ABC för accessoarer med färg

Färgstänk fångar blickar, förändrar stämningen och betonar specifika detaljer i alla rum.

Läs mer påkeyboard_arrow_right

Inredningsstilar

Titta på vår sida om stilar för inspiration!

Upptäck merkeyboard_arrow_right

Inredningstrender

Ta reda på vad som är trendigt inom inredning och trädgårdsdesign.

Upptäck merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck alla