Kategorier av matsalar


Din matsal är den perfekta platsen för att samla människor över en måltid. För att få rummet att kännas komplett behöver du inspiration från gedigna matsalsmöbler. Börja med de viktigaste sakerna i matsalen, som matbord och stolar. Om du frågar dig vad du kan ha mer i en matsal, använd statementpjäser, till exempel rumsavdelare. Ge personlighet åt ditt utrymme med matrumsinredning, till exempel en ljuskrona eller väggkonst. Matbordstillbehör som bordsplaceringsunderlägg och mittpåsar förhöjer din matupplevelse.Samlingar för matsalen


När du är värd för middagsbjudningar eller njuter av de dagliga måltiderna med din familj gör rätt matsalsmöbler hela skillnaden. Kolla in våra matsalskollektioner, inclusive matsalsuppsättningar och bord, för att hitta den perfekta uppställningen. Skapa mysiga filmkvällar med våra underhållningsmöbler och tv-väggar. Om du är en gör-det-själv-entusiast kan du bygga ditt eget matbord med hjälp av bordsskivor av återvunnet trä och välja tillbehör som matchar.

Musik och underhållning


Barbord


Bygg ditt eget bord


Återvunnet material


Matsal: tips och idéer


Letar du efter fler idéer och inspiration för matsalen? Kolla in våra köpguider för möbler! De hjälper dig att välja det perfekta matbordet, stolarna och mycket mer. Vi har inredningstips och idéer som passar alla stilar, från rustikt till modernt. Så gör dig redo att förvandla din matsal till ett rum som du kommer att älska att tillbringa tid i. När allt kommer omkring kan din matsal lätt bli det mest populära utrymmet i ditt hem.

Matsalsidéer och inredningshemligheter

Vi har samlat några otroliga stylinghemlighet som kan användas med våra möbler för att inreda din drömmatplats.

Läs merkeyboard_arrow_right

Inredningsstilar

Hitta din favoritinredningsstil och shoppa föremål som matchar varje stil. Gör ditt hus till ett hem redan idag!

Läs merkeyboard_arrow_right

Bra tips för att välja den perfekta matgruppen

Vi har alla en livlig livsstil och det är inte alltid så enkelt att hitta tid att träffas.

Läs merkeyboard_arrow_right

Hur man väljer matbord

Ditt matbord är hjärtat i vardagsrummet och att köpa ett eller byta ut det behöver din fulla uppmärksamhet.

Läs merkeyboard_arrow_right

Köpguide för matbänk – tips för att hitta den perfekta bänken

Vill du skapa den perfekta matsalen att njuta av med dina nära och kära? Att hitta den perfekta sittlösningen är inte ett enkelt jobb.

Läs merkeyboard_arrow_right

Köpguide för barstolar – hjälpsamma tips

De perfekta barstolarna måste vara bekväma, matcha din inredningsstil och vara barnvänliga.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt