Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Förråd & Redskapsbodar

Visar: 1-48 av 66

 

Beställ den perfekta förvaringsboden online

För många är en förvaringsbod det perfektastället att ställa undan sina saker. De är perfekta för att förvara dina trädgårdsdynor under vintern eller för att ställa din cykel när det regnar. På vidaXL kan du beställa trädgårdsbodar i olika storlekar online, eftersom varje trädgård är unik när det gäller storlek och materialalternativ.

Förutom att en förvaringsbod är optimal för att ställa undan dina prylar, kan den faktiskt utstråla en atmosfärisk känsla i din trädgård. Ett sätt att uppnå detta är att skaffa en förvaringsbod med en altan. Altanen förvandlar ditt förvaringsutrymme till ett bra ställe att slå sig ner en trevlig utomhusstol. Om du sätter upp några lampor får din trädgård ett helt nytt utseende och känsla.

 

Saker att tänka på när du köper trädgårdsbod

Precis som med alla köp du gör, kommer en förvaringsbod med sin egen lista över saker att ta hänsyn till. Dränering, till exempel, är en bra sak att tänka på när du gör ditt val. Det finns flera sätt att uppnå detta, som att köpa en trädgårdsbod med ett sluttande tak. Om du väljer en platt design med tak, tänk på att du måste ta hand om dränering själv. Den andra saken att uppmärksamma är bodens storlek. Bestäm var du vill ställa boden och se till att det finns tillräcklig plats för att öppna dörren helt. I en liten trädgård kan det vara en bättre idé att tänka mer längs ett verktygsskjul än en timmerstuga.

 

Trädgårdsbod i trä

En annan viktig detalj att ta hänsyn till är materialet som boden är tillverkad av. En förvaringsbod i trä kallas ibland för timmerstuga och är gjord av massivt torkat granträ. Detta säkerställer att byggnaden är väldigt solid och att den behåller utseendet under lång tid framöver. För att behandla träet är det rekommenderat att du först applicerar en primer och bara applicerar en vacker målarfärg över det första lagret. Detta säkerställer att färgen sprids bättre över ytan så att du inte behöver använda så mycket. Men en vidaXL trädgårdsbod kommer att se bra ut även utan målarjobb. Träet ger din trädgård en underbar varm känsla.

 

Förvaringsbod i metall

En förvaringsbod i metall är för alla som letar efter en bod med lågt underhåll. Det kan stå i år utan att behöva mycket eller någonting alls från dig. En förvaringsbod i metall, liksom dess motsvarighet i trä, är också mycket enkel och snabb att placera. Dräneringsproblemet är detsamma som med bodar i trä, vilket innebär att det är lättast att skaffa en bod med ett sluttande tak.

 

Snabb och enkel online-beställning

En trädgårdsbod är enkel att beställa online. Välj rätt storlek och material enligt dina behov, och vidaXL kommer att se till att din beställning levereras till din dörr snabbt och kostnadsfritt.

 

Se mer