24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (839)

Utestolar

Visar: 1-48 av 839
  • ...

Köpa billiga utestolar för optimal avkoppling i din egen trädgård

Att skapa ditt egna lilla paradis i din trädgård eller på din balkong är faktiskt väldigt enkelt med vidaXLs breda utbud av bekväma och billiga utestolar. Om en livlig trädgård är din passion kan du förvandla din trädgård till ett paradis med vackra växter, buskar, träd och en finklippt gräsmatta. Inte så sugen på trädgårdsarbete? Då kan du välja en konstgräsmatta! Tillbaka till utemöbler – utestolar erbjuder lika många alternativ som dina inomhusmöbler. Du kan välja en komplett utemöbelgrupp, solsängar, utesoffor, trädgårdsbänkar alternativt köpa dina utestolar och bord separat. Det har aldrig varit enklare att sätta en personlig prägel på din trädgård. Varför inte kombinera ett metallbord med rottingstolar för en kontrasterande effekt? Oavsett om du letar efter en komplett uppsättning utemöbler, med separata bord och stolar har vidaXL allt i olika färger och material.

Billiga utestolar i olika material

Val av material avgör atmosfären som dina trädgårdsstolar utstrålar. Väljer du trä, plast, aluminium eller rotting? Varje material har sina egna fördelar och nackdelar. Det viktigaste är att bestämma vad som ser bäst ut i din trädgård eller på din balkong. Trästolar utstrålar en naturlig känsla men kräver till exempel mer underhåll än konstrotting eller plaststolar. Aluminium och rotting har fördelen med att vara väldig lätta material, om du måste använda stolarna någon annanstans är de därmed enkla att flytta. Det går alltid att välja dina stolar och bord separat. Detta kan leda till kreativa kombinationer. Varför inte kombinera ett kraftigt betongbord med stolar i aluminium eller trä? Genom att kombinera olika möbler kan du skapa ett riktigt blickfång i din trädgård.

Praktiska hopfällbara trädgårdsstolar

En hopfällbar trädgårdsstol ger dig det bästa av två världar: du kan sitta rakt när du äter vid matbordet, du kan luta dig tillbaka, sluta ögonen och ta en tupplur i solen, eller ge din mage lite plats efter en god måltid. Många av våra justerbara stolar kan också fällas ihop helt vilket är praktisk om du ska gå till stranden, eller när du bara har begränsat med utrymme. De är också lätta att ta fram när det anländer fler gäster. En annan fördel är förstås att de kan förvaras utan att ta upp så mycket plats.

Loungestol i din trädgård

Koppla av på egen hand? Varför inte ställa en loungestol I din trädgård. Ställ den i en bekväm miljö och du är redo att chilla! Bortsett från dessa utestolar är vidaXL också en bra plats att hitta loungegrupper, utemöbler och solstolar. Allt du behöver för att din trädgård blir en oas av avkoppling.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer