24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Solsängar

Visar: 1-48 av 338

Ultimat avkoppling på en av våra solstolar

För många är en solstol en lyxig produkt, när du väl har en kan du inte vara utan! När de första solstrålarna dyker upp kan du bara sluta dina ögon och drömma dig bort till en tropisk ö. Med en solstol i din trädgård kan du verkligen njuta av vädret. På vidaXL hittar du ett stort sortiment av solstolar, utesoffor, utebänkar, utestolar och andra utemöbler, varav alla har en vacker design. Alla våra möbler finns tillgängliga i olika material. Så oavsett om du föredrar rotting, trä eller tyg har vidaXL något för dig!  

Köp en solstol i trä

Utemöbler i trä utstrålar en naturlig och lyxig charm i din trädgård. vidaXLs sortiment har många vackra solstolar tillverkade i trä, akacia, teak och bambu. Om du behandlar materialet rätt kommer det hålla i flera år. Så snart träets färg börjar blekna, applicera bara träolja och det blir som nytt.

Exotiska solstolar för alla trädgårdar

En solstol är en härlig plats att koppla av på. Vad är bättre än att ligga på en solstol med en bra bok och en kall dryck när solen tittar fram? På vidaXL kan du välja bland olika stilar, material och designer. Varför inte välja en praktisk hopfällbar solstol? Den sparar plats när du ställer undan den. Du kan också välja en uppsättning av två lyxiga solsängar med parasoll, eller välja en solsäng med tak. Det är ett bra val för personer som vill njuta av frisk luft och samtidigt skydda sig mot solen.

Något som utmärker en högkvalitativ solstol är att den kan justeras i olika positioner. Du kan sitta och läsa en bok, njuta av din omgivning, eller fälla ner ryggstödet, stänga dina ögon och ta en tupplur. vidaXLs kollektion har även flera bekväma solstolar för två – så att du kan dela med dig av solskenet!

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer