24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Trädgårdsbänkar

Visar: 1-48 av 407

Bredd utbud av vidaXL trädgårdsbänkar

Att ställa en sittbänk i din trädgård är ett enkelt sätt att få extra sittplats i trädgården. Den behöver inte nödvändigtvis matcha resten av dina trädgårdsmöbler, det går bra om den står ut i mängden. Varför inte ställa den mot en bar vägg som får massor av solsken under dagen, eller någonstans var du kan njuta av de sista solstrålarna när solen går ner. Trädgårdsbänkar är också perfekt om en hel trädgårdsgrupp inte får plats. När solen går ner i trädgården kanske du kan få några sista solstrålar på framsidan. På vidaXL hittar du vackra trädgårdsbänkar, solsängar, utesoffor och utestolar i olika storlekar.

Billiga trädgårdsbänkar i olika material

När någon nämner trädgårdsbänkar kanske du föreställer dig en bänk av den klassiska typen. Dessa bänkar kommer i många olika material, såsom metall eller rotting. Båda materialen behåller sitt utseende och kräver relativt lite underhåll till skillnad mot en i trä. Ett annat populärt alternativ är en kombination av olika material. En trädgårdsbänk i trä med rosen- eller diamantmönster i metall till exempel. Till skillnad från olika material erbjuder vidaXL också ett bredd utbud av designer. Trädgårdsbänkar med armstöd, en trädbänk som kan placeras hela vägen runt ett träd eller utan ryggstöd osv. För att vidare höja din komfort erbjuder vidaXL också bänkar med mjuka dynor. Om dessa inte medföljer bänken kan du alltid tillsätta dem separat. Bortsett från dess extra komfort bidrar dessa dynor också till en härlig atmosfär.

Underhåll en trädgårdsbänk i trä

Att välja utemöbler i trä är ett hållbart alternativ. När dem tas om hand, kommer de att vara många år. Trädgårdsbänkar i trä behöver lite underhåll då och då. Ibland krävs det att man behandlar dem med färg eller olja. Detta skyddar bänken från vädret. En bänk som står ute året runt måste rengöras ordentligt inför våren. Mossa och alger fastnar på träet med det är inte svårt att bli av med. Blöt bänken, fyll en hink med vatten, tillsätt salt, soda eller rengöringsvinäger och skrubba. Smutsen är borta på nolltid!

vidaXL REA på utemöbler

vidaXL Har regelbundet intressanta erbjudanden på olika produkter, inklusive våra trädgårdsbänkar och andra (trädgårds) möbler. Missa aldrig ett annat erbjudande igen genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, och glöm inte att regelbundet besöka vår webbshop!

Se mer