24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Hängmattor

 

Få semesterkänsla med din egen hängmatta

Är du bekant med känslan av att vara på en tropisk ö medan du kopplar av i din egen hängmatta? Visst, vi har sett det på tv, men allt du faktiskt behöver är en hängmatta i din trädgård. Bortsett från att spara pengar och restid, är det ett perfekt sätt att koppla av på efter en lång dag. Tänk också på att du inte behöver hänga upp den i trädgården, du kan också hänga upp din hängmatta inomhus. Bortsett från typen av hängmatta som du måste hänga upp, finns det också en typ av hängmatta med stativ tillgänglig. Det finns inget enklare sätt att sätta upp eller flytta en hängmatta.

Om du inte är ett stort fan av hängmattor, men fortfarande letar efter en känsla av optimal avkoppling kanske en hängstol är något för dig. Då kan du koppla av utan att ligga ner, perfekt när du vill läsa en bok på en härlig sommardag.

 

Hur man använder en hängmatta

Den vanligaste typen av hängmatta tillverkas i tyg och kan enkelt hängas upp mellan två fasta punkter med rep. De är snabba och enkla att sätta upp. Perfekt för alla som behöver lite avkoppling. Det finns olika designer att välja mellan, en sak som de alla har gemensamt är att de är tillverkade för att koppla av på. På vidaXL hittar du följande hängmattor:


  • Den vanligaste hängmattan: Den vanligaste hängmattan är tillverkad i tyg. Enkel att hänga upp med två robusta rep.
  • Hängmatta med stativ: Perfekt för alla som inte har något att fästa hängmattan i. Denna hängmatta är också enkel att flytta runt.
  • Utehängmatta: För de riktiga äventyrarna har vi också hängmattor för utomhusbruk. De är tillverkade i robusta material och har ett myggnät.

 

För klassiska hängmattor måste du säkerställa att du har två stadiga punkten där du kan hänga upp din hängmatta. Ingen gillar att trilla ur sin hängmatta, det bästa är att fästa hängmattan till två stadiga träd, inomhus går det att använda balkar, eller två krokar i taket. Om dessa lösningar inte fungerar för dig finns det också hängmattor med stativ, med stativet kan du ställa hängmattan vart du vill. Optimalt när du behöver byta plats för att undvika solen eller skuggan. En annan anledning att välja en hängmatta med stativ är att du inte behöver fästa den till något.

 

Den perfekta hängstolen

En hängstol är perfekt för personer som gillar att koppla av, men föredrag att inte ligg aner. En hängstol är perfekt när du läser en bok. Du kan välja en enkel hängstol, eller skaffa en med fotstöd för ännu högre komfort. En hängmatta är perfekt utomhus men kan också bli ett bra inslag i vardagsrummet eller i barnrummet.

 

Beställ din hängmatta online

Hängmattor och hängstolar är enkla att beställa online på vidaXL. Hitta den perfekta hängmattan för dig, och vidaXL säkerställer snabb och gratis leverans.

 

Se mer