24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Trädgårdsverktyg

Visar: 1-48 av 96

Skaffa dina trädgårdsredskap på vidaXL

På vidaXL hittar du alla typer av trädgårdsredskap. Det är väldigt viktigt vid ordentligt trädgårdsunderhåll att man har rätt typ av trädgårdsredskap inom räckhåll. En hängiven trädgårdsarbetare klarar sig till exempel inte utan en vass trädgårdssåg eller en bra spade att gräva med i trädgården. vidaXLs trädgårdsredskap är också perfekt för alla typer av personer, från proffs till amatörer.

 

Många typer av trädgårdsredskap

Trädgårdsredskap är en väldigt bred kategori. Därför är vidaXLs sortiment trädgårdsredskap så stort. Vi sätter sken på en liten del av vårt sortiment nedan:

  • Skottkärror: ett riktigt viktigt redskap för trädgårdsarbetare som till exempel måste flytta stora stenar i trädgården. När du väljer en stadig skottkärra kan du förflytta stora mängder sten på en gång. Skottkärran gör arbetet mindre fysiskt krävande, vilket också blir roligare.
  • Skyfflar och spadar: mer nödvändigheter till din uppsättning trädgårdsredskap. Skyfflar är ett bra sätt att bli av med ogräs i din trädgård. Rätt spade är ett bra sätt för att göra plats för nya växter. Du kan också forma jorden i din trädgård till perfektion när du måste ta bort några växter.
  • Trädgårdssprinkler: kanske en av de viktigaste sakerna i din arsenal när du försöker hålla din trädgård grön under varma sommardagar. Det vore ju synd om alla vackra växter skulle vissna pga. uttorkning. Med en gräsklippare från vidaXL är detta lätt att förhindra. Du hittar också olika trycksprutor som är perfekta för att bekämpa det ständigt växande ogräset.
  • Trädgårdssågar: med en fin trädgård ingår såklart lite trädgårdsarbete. För de flesta är det kanske inte det bästa med att ha en trädgård, men det är väldigt viktigt. När allt kommer omkring kan det vara skadligt för vissa buskar att trimmas fel eller vid fel tidpunkt. Så säkerställ att du har korrekt verktyg i din arsenal.

Listan ovan är bara en liten del av alla tillgängliga trädgårdsredskap som du hittar på vidaXLs webbshop.

 

Gör trädgårdsarbetet roligare

För alla som inte ser trädgårdsarbete som en hobby är det ändå möjligt att göra trädgårdsarbetet roligare. Det börjar med att du hittar rätt typ av vidaXL trädgårdsredskap. Vad som också hjälper är att göra det till en delad aktivitet. Fråga dina barn, din partner eller granne om hjälp för en roligare stund i trädgården.

 

Snabb och bekväm beställning online

På vidaXL kan du beställa produkter utan krångel. Det gäller även våra trädgårdsredskap. Hitta det du behöver i trädgården, och vidaXL levererar det till din dörr snabbt och helt gratis.

Se mer