24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Markiser

Visar: 1-48 av 164

 

Den perfekta markisen för ditt hem

Att hitta rätt balans mellan sol och skugga kan vara lite klurigt. Med en markis kan du skugga en plats som du känner behöver det. En maskis hjälper också att reglera temperaturen på det skuggade området och blockerar UV-strålning. Du kan njuta av sommaren utan att utsätta dig för solen.

 

Olika typer av markiser

Som med alla produkter från vidaXL är urvalet markiser förvånansvärt stort. Du hittar parasoller, solsegel, solskydd och infällbara markiser som levereras med en stark stålram. Ramen låter dig enkelt installera markisen på önskad plats. Tyget kan förlängas för hand med handveven. Markisen skapar en täckt terrass där du kan grilla med vänner och familj.

Bortsett från markiser med stålramar finns det också olika typer av markiser som inte har en ram alls. Dessa markiser är perfekt för de som redan har en markis, men vill byta ut den. Kanske din nuvarande markis är sliten eller missfärgad men fortfarande har en duglig ram. I så fall kan du bara skaffa dig ett nytt tyg för att ge din trädgård den ny look.

Bortsett från de olika typerna av markiser finns det också massor att välja bland när det kommer till storlek. Detta innebär att det finns något för alla. Storlekarna baseras på vanliga dörr- och fönsterstorlekar. Du kan hitta en typ av markis som passar ditt hus. De finns även i olika längder. Genom att skaffa rätt längd kan du själv bestämma hur mycket skugga du vill ha.

 

Fördelar med en markis

Oavsett om du behöver den till din butik eller trädgård – finns det massor av sätt att få lite skugga. Fördelarna med en markis kan övertala dig vad som är bäst. En markis kan faktiskt installeras vart du vill, och det finns alltid en lämplig lösning. Du kan välja själv hur bred och lång du vill att tyget ska vara. Det är också trevligt att kunna bestämma vart skuggan ska falla. Behöver du lite sol? Det är tillräckligt enkelt att veva upp markisen.

 

Beställ din markis online

vidaXL är perfekt när du behöver en ny markis. Eftersom våra markiser finns i många olika storlekar, färger och typer kan du hitta den perfekta produkten för din situation. Allt du behöver göra är att beställa online, och vidaXL kommer att leverera produkten gratis till din dörr.

 

Se mer