24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Parasoll & solskydd

Visar: 1-48 av 1358
  • ...

Att köpa parasoll & solskydd till din trädgård eller till balkongen

Älskar du att sitta ute, men är du ständigt rädd för att bränna dig i solen? Det låter som om du behöver en parasoll eller markis i din trädgård eller på din balkong! En bra parasoll låter dig njuta av skuggan, samtidigt som du får en fantastisk miljö i din trädgård. Det finns flera parasollalternativ på vidaXL. Det finns många olika typer att välja mellan, i alla typer av sommarfärger. Perfekt för att göra din trädgård redo för sommaren.

 

Skaffa ett frihängande parasoll

Det perfekta parasollet kommer att vara annorlunda för alla, eftersom smaker varierar. Frihängande parasoll är dock en av de mest populära parasollerna. Det fantastiska med ett frihängande parasoll är att det kan placeras perfekt över ett bord, eftersom parasollbasen är på sidan och parasollet ser ut att hänga från ovan. Detta gör att du kan få ut det mesta utrymmet du har. Det ser också fantastiskt ut!

En frihängande parasoll kan också ge skugga för en större yta. Detta beror på att de flesta frihängande parasoller är större än vanliga parasoller. Du måste ta hänsyn till detta när du handlar ett frihängande parasoll. Det skulle vara synd om du inte får ut så mycket som möjligt av parasollet på grund av brist på utrymme. Många frihängande parasoller finns i olika former, såsom runda, fyrkantiga och rektangulära. Detta betyder också att det kan kasta skugga i ett större område. Slutligen bör det observeras att frihängande parasoller är lätta att justera och flytta, så att du kan sitta i skuggan var du än vill.

 

Glöm inte parasollfoten

Bortsett från frihängande parasoller finns det naturligtvis också vanliga parasoller på vidaXL. Kolla in det stora utbudet färger och storlekar. Har du hittat ditt parasoll? Glöm inte att köpa en parasollfot! Basen säkerställer att ditt parasoll står på plats och hindrar det från att blåsa iväg när det blåser. Ett frihängande parasoll behöver en annan typ av bas än ett vanligt parasoll. Så var uppmärksam på detta när du köper en!

 

Skydda ditt parasoll med ett parasollöverdrag

Tyvärr har alla somrar ett slut. Då är det viktigt att ställa undan dina trädgårdsmöbler ordentligt. Det håller dina möbler i skick till kommande år, eftersom de inte påverkas av vind och väder. Detsamma gäller för parasoll, därför är det smart att använda ett parasollöverdrag. Detta förhindrar att parasollväven skadas och bevarar sin färg. Även om du har slängt på parasollöverdraget, förvaras ett parasoll bäst inomhus.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Se mer