Rumskategorier för barn


Välkommen till den spännande världen av barnrum! Att utforma ett rum för barn handlar om att släppa loss kreativitet och skoj. Vi gör det enkelt för dig med vår inspiration till möbler för barnrummen. De möbler du väljer för barnrummet ska vara praktiska, säkra och hållbara, men aldrig tråkiga. Det finns oändliga möjligheter att få ditt barns sovrum att sticka ut i mängden, från djärva färger till lekfulla mönster.

Undrar du vad varje barnrum bör ha? Börja med en bekväm säng, funktionell förvaring och en särskild lekplats. Lägg till extra stil med roliga dekorationer som väggklistermärken, färgglada mattor och lekfull belysning. Du kommer att skapa ett rum som väcker fantasi och glädje hos dina små barn!Kollektioner för barnrum


Stig in i en rolig värld av viktiga saker för barnrummen! Du behöver coola möbler för barnrum och lekfulla accessoarer. Från möbler för barnrum till roliga sängkläder och pedagogiska leksaker kan du enkelt göra ditt barns rum till en plats där de älskar att vara. Lägg till aktivitetsleksaker för att uppmuntra kreativitet och fantasi. Dessutom kommer ditt barn att få ett utrymme som det kan kalla sitt eget. Så låt oss dyka in och skapa ett rum som speglar ditt barns unika personlighet!

Sängkläder för barn


Leksaker för barn


Aktivitetsleksaker för barn

-10%
1,086.00 kr

Inkl. moms

-10%
278.00 kr

Inkl. moms


Tips och idéer för inredning av barnrum


Att utforma ett barnrum kan vara ett äventyr i sig självt. Efter att ha utforskat vår avdelning med möbler för barnrum, tittar vi nu på andra viktiga detaljer. Låt oss utforska fler idéer för barnrum som tematiserade element som t.ex. himmelssängar eller en tavelvägg. Se till att lägga till många förvaringsmöjligheter för att hålla rummet rörigt och funktionellt. Med lite kreativitet och mycket fantasi kan du bygga ett rum som ditt barn kommer att älska i många år framöver.

Roliga väggdekorationer i barnrum

Vi har samlat ett urval av vackra väggdekorationer för barnrum för att hjälpa dig att skapa den perfekta väggdekoren.

Läs merkeyboard_arrow_right

De 3 bästa idéerna för en bilsemester med barn bilsemester

Att packa rätt och ta med praktiska saker kan bespara dig en hel del besvär. Vi har samlat de bästa tipsen för en rolig och lättsam bilresa med barn; låt oss dyka in.

Läs merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi är så glada över att se våra kunder skapa vackra rum med våra produkter och dela dem med #sharemevidaXL. Från fantastiska trädgårdsdesigns till mysiga heminredningar - våra kunders kreativitet är verkligen inspirerande. Du kan också gå med i vår gemenskap och dela med dig av dina egna vidaXL-inspirerade designer. Låt oss fira vår passion för vackra, bekväma vardagsrum och inspirera varandra till att skapa ännu mer fantastisk design!

Upptäck allt