Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Bersåer, spaljéer & pergolor

 

Beställ din pergola online

Precis som många andra produkter kan du helt enkelt beställa en pergola online. En pergola är ett bra tillskott i varje trädgård. De är mycket lämpliga för att skapa en partition i din trädgård eller för att styra tillväxten av dina vackra växter.

 

Fördelar med en pergola

Den största fördelen med att ha en pergola är hur den skapar skugga. Under de varma sommarmånaderna kan växter klättra över den och skapa en sval liten oas. Ställ upp din stol under, och om dina växter har vuxit tillräckligt tjockt behöver du inte ens ett parasoll! En pergola kan också vara ett bra sätt att få ett tak i din trädgård, till exempel mellan din uteplats och resten av trädgården.

Du kan använda din pergola som ett parasoll. Ett enkelt sätt att göra detta är att fästa ett överdrag på pergolataket. Det skapar omedelbart en intressant och mysig look. Och naturligtvis får du ett bra skydd mot solen.

En mindre variant av pergolan är en rosenbåge. Rosenbågen är populär på bröllop. När det är fullväxt med växter och blommor är det en väldigt romantisk plats för en bröllopsceremoni, men du kan också bara ställa den i din trädgård för att skapa lite skugga eller skapa en naturlig avdelare i din trädgårdsdesign.

 

Pergola i trä

Det finns olika typer av pergolor och rosenbågar att välja mellan. Ett av de mest populära alternativen är en pergola i trä. Anledningen till att så många väljer det är för att det tillför en varm, elegant look i din trädgård. De är ofta gjorda av massivt torkat lövträ, så du vet att det behåller sitt fantastiska utseende under lång tid. En träpergola är också perfekt om du planerar att få den att växa över med murgröna. Träet ger rätt stöd för växten, medan själva pergolan får en fin form.

En annan fördel med en pergola i trä är att den ser bra ut i alla trädgårdar. Du behöver bara ta hänsyn till det typ av trä den är gjord av. Den är också enkel att måla i alla sorters färger. Tänk på att det rekommenderas att först applicera ett lager primer på din pergola. Detta låter din färg täcka mer yta och behålla sin djupa färg längre.

 

Beställ din pergola online

Tack vare det stora utbudet av pergolor kunde det inte vara enklare att hitta och beställa din online. Och oavsett hur stor pergolan eller rosenbågen är, kommer den att levereras till din dörr snabbt och gratis.

 

Se mer