Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Skoställ & skohyllor

En ordentlig skohylla är oumbärligt för skointresserade

En välorganiserad skohylla är en stolthet för alla skofantaster som har en samling skor som ständigt växer. Håll alla dina skor snyggt organiserade i en av de vackra skohyllorna från vidaXL. Stök kommer snart att vara ett minne blott med dina skor prydligt uppställda sida vid sida, precis som skogudarna planerat.

Skohyllor i robusta material

En skohylla bär större vikt än vad du kanske tänker dig, så det är viktigt att välja en skohylla som inte bara ser bra ut, men även är tillverkad i robusta material. Här på vidaXL erbjuder vi ett antal skohyllor i trä. Dessa hyllor är väldigt stiliga och ser bra ut i din fina hall eller ditt sovrum. Ett alternativ är en skohylla i tyg. Fördelen med detta är att den blir lätt i vikt och lättsam att flytta. Vad alla skohyllor har gemensamt är att de skyddar skorna från damm, fukt och missfärgningar. Genom att hantera och förvara dina skor ordentligt kan du njuta av dem längre.

Välj en skohylla med tillräckligt utrymme

Det kan låta dumt, men när du väljer en skohylla är det viktigt att överväga om möbeln har tillräckligt med plats. Du kanske har tolv par skor nu, och en hylla som rymmer detta antal kanske låter som något för dig, men vad händer när du köper fler skor i framtiden? Det är smart att välja en skohylla med tillräckligt utrymme för att rymma alla dina nya skor.

Se mer