Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Myggnät för fönster

Visar: 1-48 av 51

Fönsterskärmar som solskydd

Om du vill installera gardiner eller persienner i vardagsrummet kommer du förmodligen inte att överväga ett mörkläggningsalternativ eftersom detta gör rummet väldigt mörkt. Om du är ute efter att hålla det svalt inomhus är en fönsterskärm en bra lösning. Den kommer att hålla solskenet borta medan du fortfarande kan njuta av utsikten. Här på vidaXL erbjuder vi ett utmärkt utbud praktiska skärmar, med vilka du kan hålla ditt hem svalt och trevligt under de varma sommardagarna.

Behåll din integritet och skydda ditt hus från solen

Fönsterskärmar är fantastiska för att hålla ditt hus trevligt och svalt under de varma sommardagarna. En stor fördel framför gardiner och persienner är att du fortfarande kan se utsikten från ditt fönster. En annan stor fördel är att skärmarna installeras på utsidan av ditt hus, vilket innebär att du fortfarande har möjlighet att hänga gardiner på insidan av ditt fönster. Du kan också dra nytta av en skärm på vintern eftersom att du kan behålla värmen inomhus när det är kallt. Fönsterbetäckningar är emellertid inte alltid motståndskraftiga mot regn och eftersom dessa betäckningar är installerade utanför fönstret är det viktigt att välja en skärm som är vindtät. En skärm som glappar när det blåser är verkligen inte optimalt!

Mörkläggningslösningar

Skärmar är även lämpliga för sovrummet. Du kan välja en mörkläggningsskärm för att hålla det mörkt inomhus särskilt under sommarmånaderna. Tänk på att mörkläggningsskärmar oftast installeras på insidan av fönstret.

Se mer