24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

Krukor & odlingslådor

Visar: 1-48 av 669
  • ...

 

Blomkrukor och odlingslådor

Blommor och växter är en viktig del av ditt hem eller trädgård. Du ser dem ofta i en vas, eller helt enkelt på marken, men en trevlig blomkruka eller odlingslåda är ett bra sätt att få en ny känsla i ditt hem eller din trädgård. På så sätt får du inte bara fina växter men också vackra krukor och odlingslådor.

 

Utomhusväxter och blomkrukor

Har du några tomma hörn eller områden i din trädgård? En eller flera blomkrukor kanske är lösningen! En blomkruka för utomhusbruk bidrar omedelbart till en härlig atmosfär. Du kan välja en stor kruka som verkligen drar blickar till sig och har gott om plats för blommor, men du kan också ställa flera mindre krukor i en grupp. Genom att leka med olika storlekar kan du få ett djup som resulterar i en lekfull känsla. Du behöver tänka på att blomkrukan eventuellt måste motstå väderförhållanden om du ställer dem utomhus. Det skulle vara synd om dina nya krukor spricker redan under första vintern.

Bortsett från valet mellan små och stora blomkrukor, finns en hel värld av alternativ på vidaXL. Du kan till exempel välja at skaffa en odlingslåda i trä. Trä utstrålar en robust känsla runt ditt hus. Trä utstrålar också värme. Odlingslådornas trä är behandlat, så du kan njuta av dem en lång tid framöver.

Om trä inte riktigt är din stil finns det alltid alternativet med att skaffa en odlingslåda i WPC. De är tillverkade i träplastkomposit. Detta skapar en slimmad och modern look, samtidigt som det också är väldigt hållbart. Behöver vi nämna att dessa odlingslådor också har olika storlekar och former?

På vidaXL har du också alternativet att följa en av dagens mest populära trender, vilket är blomkrukor i korgmaterial. De utstrålar en trevlig rustik känsla i och runt huset. Flätade blomkrukor ser också bra ut när du grupperar några få och sorterar dem på ett kreativt sätt med färgerna på de blommor du planterar i dem.

 

Blomkrukor för inomhusbruk

Idag är det svårt att inte ha växter i sitt vardagsrum. Många använder sig av vackra vaser för att visa upp en trevlig blombukett. Om du är redo att ta ett nytt steg i din inredning kan det vara läge att ställa fram några blomkrukor för inomhusbruk. Du kan välja en stor växt i en stor och fin kruka, alternativt flera små som du kan ställa på bordet eller på ett skåp.

 

Beställ dina blomkrukor online

När du har hittat en blomkruka eller kruka som saknats i ditt hem eller trädgård, är det enkelt att lägga en beställning. vidaXL säkerställer att dina blomkrukor levereras hem till din egen dörr snabbt och helt gratis.

 

Se mer