Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Vin- och spritskåp

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Lyxiga barskåp

Du har kanske några fina flaskor undanstoppade för de allra mest speciella tillfällena. Du skulle kunna förvara dem vart som helst, men varför inte visa upp dem i ett lyxigt skåp? De finns i alla former och storlekar. Om du är en vinälskare kan du förvara dina bästa flaskor i ett snyggt skåp med flera hyllor samt plats för dina vinglas. vidaXL har ett antal väldigt speciella globformade barskåp, som ser bra ut i alla interiörer.

Barskåp i flera olika storlekar

På vidaXL har vi en rad olika barskåp tillgängliga i flera olika stilar. Om du inte har så många flaskor vin har vi även några små rektangulära skåp som passar dina behov. Om du letar efter något mer slående har vidaXL ett antal fantastiska barglober. Dessa unika förvaringslösningar kommer med säkerhet att imponera på gäster, och lägger till en vintage känsla i din interiör. Alla barskåp i denna serie är dekorerade med havsmotiv från 1700-talet på utsidan och väggmålningar på insidan, så de ser bra ut både när du lämnar den öppen eller stängd. Barskåpen är tillverkad i eukalyptusträ och dess varma färg passar in i de flesta interiörer.

Förvara dina drycker i en glob

Bargloben är optimal om du vill ha ett dekorativt barskåp samtidigt som en praktisk funktion. Det kommer att se bra ut i vardagsrummet och sparar dig turen ner i källaren när du har besök – barskåpet är alltid nära till hands! Kåpan är lätt att öppna och stänga och dess interiör kommer aldrig tappa sin slående stil.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr