Ta din uteplats till nya höjder med möbler av äkta och konstgjord rotting

Upptäck vacker rotting som aldrig blir omodern. Kolla in möbler i äkta och konstgjord rotting!

Vi presenterar rotting: Tidlös skönhet för uteplatsen

Välkommen till vår guide för trädgårdsmöbler av äkta och konstgjord rotting! Våra rottingmöbler har tidlös charm och hållbarhet. Äkta/naturlig rotting är gjord av palmträd och passar fint in i alla utomhusmiljöer. Å andra sidan är konstrotting, även kallad PE-rotting, ett syntetiskt, väder- och UV-beständigt material. Det ser ut precis som naturlig rotting, men det är mycket robustare och mer hållbart. Naturliga eller syntetiska rottingmöbler skapar en välkomnande känsla och inbjuder dig att njuta av fridfulla stunder utomhus.

Vi älskar rottingmöbler för deras utseende och deras motståndskraft mot väder och vind. Jämfört med trä- eller metallmöbler är rotting naturligt vattenbeständigt. Detta gör det perfekt för utomhusbruk. Det är också lätt men ändå robust, så du kan enkelt flytta runt dina möbler på uteplatsen för att passa dina behov. När du bjuder på grillat eller njuter av en lugn eftermiddag är rottingmöbler den perfekta bakgrunden för utomhuslivet.


Trädgårdsmöbler av naturlig och konstgjord rotting för alla stilar och utrymmen

Har du en stor trädgård eller en liten balkong? Trädgårdsmöbler i rotting erbjuder alternativ som passar alla stilar och utrymmen. Till exempel är våra mysiga trädgårdssoffor i rotting perfekta för både stora och små träffar. Caféstolar eller cafébord i konstrotting passar din söta och lilla balkong. För trädgårdsmästaren i dig har vi rottingkrukor som inte bleknar. Det är de fantastiska nyheterna: rotting anpassar sig till olika designstilar, väderförhållanden och platsbegränsningar!

När det gäller stil har rottingmöbler inga gränser. Dess tidlösa charm är större än trender, vilket gör det till ett bra val för klassiska eller moderna utomhusutrymmen. Det passar perfekt för en rustik bondgårdslook. Och det smälter in i alla moderna eller minimalistiska stilar. Dess neutrala färgpalett kombineras med färgglada dynor, plädar och tillbehör, så att du kan anpassa din uteplats.


 • Olika typer av rottingmöbler och tillbehör

  Utforska en värld av valmöjligheter med vår kollektion av trädgårdsmöbler och tillbehör av äkta och konstgjord rotting. Från trädgårdsbord som är perfekta för middagar utomhus, till snygga krukor och odlingslådor för dina färgglada blommor - det finns något för alla utomhusbehov.

  Förbered för utomhusglädje! Med inbjudande matgrupper eller bekväma loungeset blir varje hörn en anledning att samlas och umgås. Lägg till den sista touchen med rottingtillbehör som lyktor, krukor och odlingslådor, bänkar och ottomaner. Lyktor sprider ett mjukt sken, bänkar skapar en romantisk känsla och ottomaner erbjuder extra sittplatser. Krukor och odlingslådor av PE-rotting är väderbeständiga, så att du kan njuta av dem i många år framöver.

 • Praktisk stil med soffor och stolar i rotting

  Nummer ett på listan av möbler för en mysig uteplats är sittmöbler i rotting. Det beror på att naturlig rotting behandlas för att motstå fukt, så du behöver inte oroa dig om det kommer en regnskur. Vi rekommenderar att du torkar den efteråt och täcker över den vid svårt väder. Du kommer att förlänga dess livslängd och hålla den fin. Om du väljer PE-rottingsoffor tål de långvarig fukt utan några bekymmer.

  Men vänta, det finns mer! Sittplatser i rotting är mer än bara tåliga – de är superlätta att flytta runt eftersom de väger lite. Du kan leka designer och skapa din drömträdgård med våra fåtöljer, bänkar och solstolar.

  Trädgårdssittmöbler av naturlig och konstgjord rotting erbjuder också komfort om du bara vill hänga och ta det lugnt en stund. Rotting är ett flexibelt material, så det ger bra stöd utan att vara för styvt. Tillsammans med mjuka dynor inbjuder våra trädgårdssittmöbler i rotting dig att koppla av i komfort.

 • Smidiga förvaringslösningar i rotting för att förenkla ditt utrymme

  Gör dig redo att rensa med förvaringslösningar i rotting! Säg hejdå till utomhuskaos och välkommen till snygga förvaringsalternativ som får din uteplats att glänsa. Från rymliga förvaringslådor i rotting till kompakta utomhusbord med inbyggd förvaring - du har valmöjligheter som matchar dina behov.

  Förvaringslösningar i rotting handlar om mer än att bara röja ut. De rymmer många saker utan att verka skrymmande – det beror på deras fint vävda design. Denna väv passar perfekt för en bohemisk design eller en mysig och rustik lantlig stil. Dessutom tillför texturen kontrast till en modern trädgårdsdesign.

  Behöver du en plats för trädgårdsutrustning, utedynor eller barnleksaker? Förvaringslådor i rotting har gott om utrymme för att förvara alla dina prylar. Räkna med att de håller bra och ger dig år av tillförlitliga förvaringslösningar.Kompletta möbelgrupper för underbara utomhusstunder

Föreställ dig detta: tillbringa din dag med att slappa i stil under en vidblå himmel och njut av en middagsbjudning efteråt. Våra naturliga och konstgjorda rottingmöbler är nyckeln till ett underbart utomhusliv och förvandlar din trädgård till en avkopplande plats. Intima sammankomster eller livliga fester - få varje ögonblick att räknas med möbler som är lika prisvärda som de är snygga. Dessutom gör den vävda designen att både naturlig och konstgjord rotting andas och inbjuder dig att njuta av ett bekvämt och lugnt liv utomhus.

Drömmer du om middagar i trädgården? Matgrupper i rotting eller konstrotting är ett perfekt val för bjudningar, stora som små. Ska du bjuda in till en mysig middag för två? Våra intima caféset är helt rätt för romantiska kvällar under stjärnorna. Men det roliga slutar inte där! Vi har mångsidiga loungeset som är perfekta för slöa eftermiddagar, med alternativ som passar upp till tolv gäster. Och för folk med mindre utrymmen kommer våra kompakta set att maximera stilen utan att offra kvadratmeter.