Mysig uteplats med bekväm rotting

Njut av ditt eget paradis utomhus där funktionalitet möter fin design. Vi älskar rottingmöbler eftersom de är så mångsidiga. Använd dem för att exempelvis inreda en strandinspirerad trädgård eller en bohemisk uteplats. Dess tidlösa charm säkerställer att din utomhusmiljö håller sig modern i många år. Upptäck våra altangrupper, praktiska trädgårdslösningar och eleganta balkongidéer. Låt ditt utrymme glänsa med våra möbler som passar alla stilar och behov. Läs mer…

Eleganta rottingset för uteplatsen

Ha en fantastisk middagsbjudning utomhus med våra vackra rottingset. Upptäck eleganta matgrupper som är perfekta för att designa en mysig plats för underbara utomhusminnen.

Upptäck allakeyboard_arrow_right

Eleganta altanset i rotting

 

Praktiska utomhuslösningar i rotting

Upptäck enkelheten hos modulära rottingmöbler för att skapa den perfekta uteplatsen. Våra utomhusmöbler är snygga och lätta att underhålla och flytta runt för att passa dina föränderliga behov.

Upptäck allakeyboard_arrow_right

Rottingmöbler som kombinerar funktion och design

 

Elegant balkong med rotting

Liten yta, men stor och charmig utomhusdesign! Upptäck vårt utbud av rottingmöbler för att hitta rätt möbler för din balkong eller mindre trädgård.

Upptäck allakeyboard_arrow_right

Lägg till stil och funktionalitet till små utrymmen

 

 

Dela din vackra utomhusmiljö med världen

 

Kolla in #sharemevidaxl-galleriet för inspiration! Kolla in hur andra har designat sin uteplats med rotting och låt naturen skina.