Lädersoffor

Köpa en stilig lädersoffa

En soffa är mittpunkten i hemmet. Inte undra på att de finns i alla former och storlekar. Om du har gott om plats i vardagsrummet, är det nice att skaffa en stor soffa, men om du har begränsat med plats är det smart att välja en stilig kompakt soffa.
Här på vidaXL gillar vi lädersoffor. När allt kommer omkring bidrar en lädersoffa till ett varmt och mysigt vardagsrum. 

 

Vilken är rätt soffa för dig?

Om du redan har valt en lädersoffa, då är du redan halvvägs. Idag finns det många lädersoffor att välja bland. Vilken som passar dig bäst beror på några faktorer:

  •  Vilken storlek bör du välja? Det finns en lämplig soffa för varje hem och familj. Har du ett stort vardagsrum och bjuder du ofta vänner och familj på besök? Tänk dig en soffa med tre eller fyra platser, och gott om plats för alla. Du kan också välja en matchande soffgrupp för att utnyttja hela utrymmet i vardagsrummet.

Om du har så mycket utrymme hemma, finns det ändå alltid något på vidaXL. Det finns massor av 2 sits soffor tillgängliga, eller en kombination av en 2 sits med en vacker fåtölj. Med andra ord finns det massor att välja bland, oavsett hur ditt hem ser ut.

  • Vilken färg bör du välja? Förutom att välja storlek och layout är färg också en viktig detalj. Din soffa bör ju faktiskt matcha resten av rummet. Därför erbjuder vidaXL många färgalternativ. Om du vill slå på stora trumman när det kommer till färg, ta en titt på våra moderna soffor. En röd eller antik lila soffa är ett måste i en moden inredning. Vi har också flera alternativ när det kommer till traditionella färger, såsom en brun lädersoffa för en mer klassisk utstrålning.

 

En traditionell brun lädersoffa

En fin brun lädersoffa är en vacker detalj i alla hem. Dess fina bruna färg utstrålar en varm, robust atmosfär. Färgen brun har också sina fördelar, eftersom den passar nästa alla designstilar. Spill och fläckar förstör inte en brun lädersoffa. Med rätt underhåll och fläckborttagningsmedel blir din soffa så gott som ny. Som med många lädermöbler måste du sköta lädret. Om du tar hand om din lädersoffa håller den i flera år och behåller sin vackra djupa färg.

 

Köp din lädersoffa online

Shopping på nätet är väldigt vanlig idag. Så varför inte beställa din nya soffa online? På vidaXL hittar du ett brett utbud nya soffor, så du kan ta dig tid att hitta den perfekta. Du behöver inte ens lämna huset. Så kom och ta en titt i vidaXLs webbshop och hitta din perfekta lädersoffa.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Typ: Soffgrupper - Bäddsoffor - Hörnsoffor - 2-sitssoffor - 3-sitssoffor - 4-sitssoffor

Se mer Se mindre