4-sitssoffor

4 sitssoffa - Köp 4-sitssoffor online 

Om du har gott om plats i ditt vardagsrum är en 4 sits soffa perfekt! Eftersom en soffa ofta är en av de största möblerna i vardagsrummet blir det ofta ett riktigt blickfång. En 4 sits soffa är väldigt lämplig tack vare sin stora storlek. Hemligheten bakom att förvandla soffan till ett fint blickfång är att pryda den med några dekorativa kuddar eller en varm filt. Du får då en perfekt plats att samla hela familjen.

 

När behöver man en 4 sits soffa?

Många tycker att en 4 sits soffa är för stor, och i många hem tenderar de att vara lite för stor för att passa. Om det inte bor så många i ditt hem är en 4 sits soffa inte speciellt nödvändig. Du kan enkelt klara dig med en 2 sits soffa och en bekväm fåtölj.

En 4 sits soffa är dock perfekt för lite rymligare hem. Soffan blir omedelbart en mittpunkt i rummet. Självklart är denna typ av soffa också perfekt för större familjer. När du har filmkväll finns det inte någon anledning att inte ha en 4 sits soffa, även om ni bara är två personer. Det finns nog ingen som inte gillar att sträcka på benen i en riktigt stor soffa.

 

En 4 sits soffa för alla stilar

En soffa har en stor inverkan på din inredning. Därför erbjuder vidaXL alternativ för i stilar. En 4 sits soffa i konstläder är till exempel perfekt för moderna inredningar. Bortsett från dess vackra läder kan du också leka med olika färger. Varför inte välja en blå eller grön? Din 4 sits soffa blir ett riktigt blickfång. Läder är också ett väldigt hållbart material som kan motstå vardagliga fläckar, det är också lättskött. Innan du börjar använda soffan, behandla den med ett fläckavvisande medel, detta gör rengöring av soffan enklare med bara en fuktig duk.

För alla som gillar en mer rustik stil finns också 4 sits soffor i tyg tillgängliga. Tyget skapar en trevlig och fin look som går bra med en rustik inredning. Bortsett från enfärgade soffor erbjuder vidaXL också 4 sits soffor med trevliga mönster.

 

Beställ online snabbt och enkelt

Med tanke på det stora utbudet av soffor som är tillgängliga hittar du vad du letar efter på vidaXL. Välj din stil, färg och material, din 4 sits soffa levereras gratis till din dörr.

 

Letar du efter andra produkter? Kolla in kategorierna nedan:

Material: Lädersoffor 

Typ: Soffgrupper - Bäddsoffor - Hörnsoffor - 2-sitssoffor - 3-sitssoffor

Se mer Se mindre