24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Hem & trädgård  (3)
Pool & spa  (3)
Span  (3)

Span

Köp ditt eget spa eller jacuzzi

Det bästa med en jacuzzi är att det varma vattnet alltid är i rörelse. Ett underbart bad där du äntligen kan hitta inre fred medan jetstrålarna bidrar till en härlig massage. Det är ingen överraskning att fler och fler vill ha ett spa i sin trädgård. Förutom att erbjuda en underbar upplevelse tar det inte så mycket plats, vilket innebär att det finns plats i nästan alla trädgårdar.

 

Maximal njutning

Naturligtvis står ett spa också för maximal njutning. Det varma vattnet kan värmas upp till 40 °C. Detta garanterar att du kan använda ditt privata spa året runt. Även under vintern kan du ha en fantastisk natt med dina vänner och en drink i din egen personliga jacuzzi. Det fantastiska med det är att du kan kontrollera hur varmt du vill att vattnet ska vara, och huruvida jetstrålarna behöver vara på eller inte.

Det som hindrar många människor från att köpa sitt eget spa eller jacuzzi är uppfattningen att det krävs mycket underhåll. Detta är dock inte fallet! Förutom att du behöver byta ut vattnet då och då för att hålla det rent, finns det inte mycket annat du behöver göra. Om du inte vill byta ut vattnet för ofta kan du använda klortabletter för att rena vattnet. En annan sak du kan göra för att skydda din jacuzzi från skräp såsom löv är att placera den under ett tak eller en pergola. Detta hjälper naturligtvis också om du vill använda jacuzzin under vintern. Genom att placera den under ett tak eller pergola behöver du inte oroa dig för regn eller snö.

 

Uppblåsbar jacuzzi

Förutom den vanliga jacuzzin som du kan ha i trädgården året runt, kan du också köpa en uppblåsbart spa på vidaXL. Den största fördelen med den uppblåsbara varianten är att du bara behöver installera den när du känner för det. Du kan enkelt ställa in den uppblåsbara jacuzzin eller tömma den igen - det gör den snabb och enkel att förvara, även om du inte har så mycket utrymme! Naturligtvis när du lagrar din jacuzzi måste du fortsätta se till att inga vassa föremål kommer nära. Ett hål i din vackra uppblåsbara  jacuzzi skulle vara synd!

 

Enkelt att beställa online’

Oavsett om du väljer en Pool eller robust jacuzzi som du kan ha i din trädgård året runt, eller föredrar en uppblåsbar bara för sommarmånaderna – finns det gott om alternativ på vidaXL. Du kan enkelt beställa din egen online, och vidaXL kommer att se till att din jacuzzi levereras till ditt hem, snabbt och gratis. När den har levererats handlar det bara om att installera eller blåsa upp. Efter det kan du njuta av ditt privata spa!

Se mer