Black Friday 2023

I år har vi valt ut de bästa Black Friday erbjudandena åt dig igen på vidaXL. Black Friday går av stapeln den 24 november och Black Friday weekend pågår tills Cyber Monday den 26 november.

Eftersom ingen kan motstå en bra rea, är vi mycket glada över att Black Friday har hittat sin väg från USA till andra länder och har ägt rum över hela världen redan i flera år. Många offline- och onlinebutiker går med i rabattfestivalen och ser till att ge dig de bästa erbjudandena under Black Friday 2023.

 

 

 

online shopping

 

Shoppingtips för Black Friday erbjudanden

Se till att du är beredd! Det stora antalet människor gör det omöjligt att gå runt i en butik bara för att titta på alla erbjudanden. Du behöver en ordentlig planering för att hitta de bästa Black Friday erbjudandena på Black Friday. Detsamma gäller för Black Friday på vidaXL.

Se till att du blir den första som får ta del av Black Friday erbjudanden för 2023 genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och genom att följa oss på Facebook och Instagram. Vi delar alla våra erbjudanden innan Black Friday startar och du kommer att fortsätta att få exklusiva erbjudanden, även efter Black Friday 2023.

Ett annat sätt att förbereda sig på, är att skapa en önskelista och lägga till de produkter du vill köpa i din kundvagn innan Black Friday börjar och tillämpa rabattkoder så snart den delas ut. På vidaXL hittar du ett brett utbud av erbjudanden såsom möbler, verktyg, sportartiklar och leksaker.

Spara stort på nätet med Black Friday erbjudanden & reor

Sista månaden på året är ofta en av de dyraste, så att handla under rean kan vara en ganska sparsam åtgärd. Black Friday är det perfekta ögonblicket att skaffa sånt som sportartiklar, verktyg, möbler eller handla inför jul. Fördelen med onlineshopping är naturligtvis att du inte behöver kämpa med tusentals andra för att göra ett köp. Visst, du behöver fortfarande vara i tid, men du kan sitta iklädd  pyjamas i ditt eget hem. Förutom Black Friday har många butiker också Cyber Monday på måndag efter att de till och med har haft en hel Black Friday helg. Glöm inte att kolla in vår kampanjsida för en översikt över våra senaste erbjudanden och reor.