Black Friday 2021

I år har vi valt ut de bästa Black Friday erbjudandena åt dig igen på vidaXL. Black Friday går av stapeln den 26 november och Black Friday weekend pågår tills Cyber Monday den 29 november.

Eftersom ingen kan motstå en bra rea, är vi mycket glada över att Black Friday har hittat sin väg från USA till andra länder och har ägt rum över hela världen redan i flera år. Många offline- och onlinebutiker går med i rabattfestivalen och ser till att ge dig de bästa erbjudandena under Black Friday 2021.

 

Black Friday bakrundshistoria

I USA, fredagen efter Thanksgiving, är det dags att gå ut då det gäller att hitta de bästa erbjudandena och rabatter. Det är början på en galen shoppingperiod före jul, där människor till och med tältar utanför butikerna tills de öppnar, bara för att få de bästa erbjudandena. Namnet Black Friday hänvisar till den stressiga trafiken dagen efter Thanksgiving när alla i USA går ut för att hitta de bästa fynden.

fullsatt galleria

Shoppingtips för Black Friday erbjudanden

Se till att du är beredd! Det stora antalet människor gör det omöjligt att gå runt i en butik bara för att titta på alla erbjudanden. Du behöver en ordentlig planering för att hitta de bästa Black Friday erbjudandena på Black Friday. Detsamma gäller för Black Friday på vidaXL.

  • Se till att du blir den första som får ta del av Black Friday erbjudanden för 2021 genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och genom att följa oss på Facebook och Instagram. Vi delar alla våra erbjudanden innan Black Friday startar och du kommer att fortsätta att få exklusiva erbjudanden, även efter Black Friday 2021.
  • Ett annat sätt att förbereda sig på, är att skapa en önskelista och lägga till de produkter du vill köpa i din kundvagn innan Black Friday börjar och tillämpa rabattkoder så snart den delas ut. På vidaXL hittar du ett brett utbud av erbjudanden såsom möbler, verktyg, sportartiklar och leksaker.
  • Håll fast vid din budget! Även om Black Friday är rätt ögonblick för att få mer valuta för pengarna, ska du tänka på din budget och planera noggrant inför dina inköp.

 

Spara stort på nätet med Black Friday erbjudanden & reor

Sista månaden på året är ofta en av de dyraste, så att handla under rean kan vara en ganska sparsam åtgärd. Black Friday är det perfekta ögonblicket att skaffa sånt som sportartiklar, verktyg, möbler eller handla inför jul. Fördelen med onlineshopping är naturligtvis att du inte behöver kämpa med tusentals andra för att göra ett köp. Visst, du behöver fortfarande vara i tid, men du kan sitta iklädd  pyjamas i ditt eget hem. Förutom Black Friday har många butiker också Cyber Monday på måndag efter att de till och med har haft en hel Black Friday helg. Glöm inte att kolla in vår kampanjsida för en översikt över våra senaste erbjudanden och reor.

E-handel

Missa inte ett enda vidaXL Black Friday erbjudande

Den 26 november hittar du de första extraerbjudandena på vidaXL. Kolla in vår webbshop och håll  utkik efter vårt nyhetsbrev! Det skulle vara synd om du missar dessa fantastiska erbjudanden. Fredagen den 26 november börjar rean och kommer att pågå till Cyber Monday den 29 november. Gott om möjligheter att shoppa och få dina favoritprodukter till bra pris.