24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5
Möbler  (236)
Stolar  (236)
Massagestolar  (236)

Massagestolar

Visar: 1-48 av 236

Köp en snygg och bekväm massagestol

Om dina muskler ofta värker kommer en massagestol väl till pass, det blir en favoritmöbel i ditt hem. Att köpa en massagefåtölj till ditt hem kanske känns som en onödig lyx. Kanske föreställer du dig en krånglig fåtölj med massa knappar och en minst sagt trist design. Det är därför vidaXL erbjuder ett bredd utbud elektriska massagefåtöljer i olika färger och stilar, antingen med eller utan fotstöd. Klädseln är av konstläder eller tyg, och de levereras med en praktisk fjärrkontroll. Välj ett program och låt avkopplingen börja!

Välj en lämplig massagefåtölj

Det är viktigt att välja en elektrisk massagefåtölj som lämpar sig för dina önskemål. Till skillnad från massagestolar med olika styrkor och massagepunkter, det finns också stolar med inbyggd värme. Värmen lindrar spänningar i dina muskler. Andra saker att tänka på när du köper en massagestol är bland annat hur bekväm den är att sitta på. En faktor som bidrar till detta är till exempel sittdjup. Med fotstödet infällt bör du kunna ha båda fötterna platt på golvet. Du kan ofta justera massagefåtöljens ryggstöd men den bör vara bekväm även när ryggstödet är i upprätt läge. vidaXL har också massagestolar med olika massageinställningar.

Massagestolar med olika designer

Massagestolar på vidaXL har olika designer. Du kan välja en soffsits, eller en fåtölj med armstöd, en trevlig Chesterfield- eller loungefåtölj. För extra komfort har vissa fåtöljer även ett fotstöd, det är ett utomordentligt sätt att titta på tv. Har du ett hemmakontor, eller letar du efter högre komfort när du jobbar? Ta en titt på våra kontorsstolar med massagefunktion.

Se mer