24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna
Kiyoh betyg: 4 / 5

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Top 5: Produkter i återvunnet trä


 
 

Trä är en naturresurs som är mycket lämplig för återvinning. Med den snabba utvecklingen av hållbarhetsfrågor är det väsentligt och viktigt att stödja medveten användning av trämöbler. Idag bestämde vi oss för att presentera ett par möbler som är tillverkade i återvunnet trä. Vi är säkra på att dessa produkters kvalitet och design utan tvekan kommer att förändra din åsikt om återvunna trämöbler. De kan ge din inredning den lilla extra karaktären och ge den en vintage utstrålning. Alla våra möbler i återvunnet trä har en historia som du kan ta med dig hem med bara några få klick.

På vår hemsida hittar du många möbler och inredningsartiklar som är tillverkade i återvunnet trä. Vi vill dock hjälpa dig i den här processen genom att presentera de fem bästa sakerna som vi älskar mest.

 

Möbel 1: badrumsset

Detta robusta och slitstarka badrumsskåp med spegelram har inspirerats av badrum i retrostil. Det är tillverkat i återvunnen furu, och ger ditt badrums en naturlig utstrålning. Det fyller också utrymmet med en känsla av rustik charm. Uppsättningen är mycket funktionell eftersom skåpet har gott om förvaringsutrymme. Furu är ett massivt och hållbart material som tål fuktighet och är därför särskilt lämpligt för badrummet. 

 

This retro-style wooden bathroom set will add a touch of rustic charm to your bathroom.

 

Möbel 2: tv-bänk

Denna Tv-bänk kombinerar industriell stil och vintageform och material. Eftersom retrostil listas i topptrenderna för möbeldesign just nu, kommer du att ge ditt vardagsrum en snygg, omedelbar uppgradering med denna Tv-bänk.

Material som används vid tillverkning av bänken är järn och återvunnet trä som garanterar hållbarhet och lättsamt underhåll för ägaren. Vi kan inte neka till att denna snygga möbel omedelbart tar ditt vardagsrum till en ny nivå.

Our wooden console table features a golden finish and will make a timeless addition to your interior.

Möbel 3: förvaringskista

Vissa kan säga att förvaringskistans tid är över, vi tror att den bara börjar! Med en färgstark kista kommer du att få gott om förvaringsutrymme samtidigt som du får ett intressant iögonfallande föremål i ditt rum. Även om du kanske inte ser många förvaringskistor är det här värt att ge dem en chans. Tänk på allt stök (barnleksaker, reservljus, spel, filtar) som du kan undvika!

This vintage-style storage chest, made of solid reclaimed wood, will make a timeless addition to your home.

Möbel 4: soffbord

Detta multifunktionella soffbord är tillverkat i olika delar av återvunnet trä. Ett bord kan innehålla olika träslag såsom sheesham, teak, palisander, mangoträ, akacia, lövträ, etc. Bord som är tillverkade i många träslag, har en bordsyta med unika mönster och färg. Detta bord kommer att vara till nytta som ett soff- eller avlastningsbord. Dessutom kan du också använda det som sängbord eller till och med ett växtställ.

 

This industrial-style wooden coffee table exudes a vintage charm and will make a timeless addition to your home.

 

Möbel 5: barstol

Vi ser en retro-antik atmosfär i denna barstol. En av fördelarna med återvunnet trä är det faktum att varje möbel är annorlunda och unikt på sitt sätt. Denna stol blir ett utmärkt komplement till din matsal, den kan till och med placeras på ett kafé eller en restaurang.


 These wooden bar stools have an industrial look and will make a distinctive addition to any home, bar or restaurant.

 

Vi tror att trä som får ett ”andra liv” kommer att tjäna dig i många år. Dessutom kommer det att bli en påminnelse om en medveten attityd till planeten!


 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .