24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Låt ditt hus kännas som ett hem

 Varje hem är ett hus, men alla hus är inte ett hem. Det spelar ingen roll hur stort eller litet ditt hus är, om det ligger på landsbygden eller i en stad, dyrt eller billigt... det är insidan som räknas. Det kan handla om människor och/eller husdjur, men också inredningen. Det senare är där vidaXL kommer in i bilden, genom att erbjuda ett stort sortiment av trendiga och prisvärda möbler. Så om du just har flyttat eller vill göra ditt nuvarande hus mysigare, fortsätt läsa! Vi har 5 tips om hur du kan få ditt hus att kännas som ett hem på nolltid.

 

1. Skapa en inredning där du kan koppla av och varva ner

Hur detta ser ut är annorlunda för alla, förutom att ha bekväma möbler. En stor soffa att lägga sig på och en bekväm fåtölj är ett måste. Lägg till kuddar och filtar för att göra dem extra inbjudande och bekväma.

Deze hoogwaardige XXL bank heeft een strak, modern en veelzijdig ontwerp waardoor hij bij ieder interieur past. Of je nu een comfortabele zitplaats in je kantoor nodig hebt, of een mooie, verfijnde toevoeging aan je interieur zoekt, deze bank is een fantastische keuze!   Deze luxe fauteuil is een gezellige plek om te praten, te lezen, tv te kijken of gewoon te ontspannen. Hij zorgt voor een lichte retro en warme sfeer in je woonkamer.  Deze stijlvolle 3-zitsbank is een hele mooie toevoeging aan je leefomgeving. Of je nu een comfortabele zitplaats wilt creëren voor op kantoor, of gewoon even lekker wilt zitten in je eigen huiskamer; deze stoffen bank is een geweldige keuze!


2. Lägg till textile

Ett av de viktigaste elementen som gör att rummet känns mjukt och välkomnande är textilier. Tänk på stoppade möbler i tyg, puffar, mattor, gardiner, kuddar och filtar. För att ditt hus ska kännas som ett hem, försök skapa en blandning av saker du har hittat på dina resor eller som har varit i familjen länge men också nya saker. En annan fördel med textilier är att de hjälper till att dämpa ljud, till exempel ekot som uppstår i ett tomt utrymme.


  

 

3. Funktionellt men nödvändigt: lagringsutrymme

Se till att ha gott om lagringsutrymme. Du kan ha lite stök här och där, men gå inte för långt. Så snart du börjar snubbla över föremål på golvet eller när matbordet försvinner under högar med papper, leksaker och böcker är det dags att skaffa lite extra lagringsutrymme.


  

 

4. Belysning

Något som ofta förbises är belysningens påverkan. Vi känner alla till effekterna av lysrör i ett provrum... men det är inte allt. Färgen, ljuseffekten, var du placerar lampan, gör alla skillnader i att förvandla ditt hus till ett hem!


  


5. Personliga föremål

Att ställa ut personliga föremål i din inredning är som pricken över i:et när du vill göra ditt hus till ett hem. Dessa artiklar berättar om vem du är och vad du gillar. Visa dina trevligaste föremål i ett öppet skåp eller på hyllor.

Blev du peppad att se vårt produktval av det här blogginlägget? Kolla in den här sidan för liknande produkter och njut av din vidaXL-stund!

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .