Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De 4 mest populära lamptrenderna för 2021

Inredning
De 4 mest populära lamptrenderna för 2021

Vi törs inte säga det högt än, men sommaren tar långsamt slut. För att förbereda oss inför de mörka höst- och vinterdagarna kommer vi att dela med oss av de senaste lamptrenderna. Att byta lampa i din inredning är enkelt men kan ha en stor inverkan. Kolla in de 4 mest populära belysningstrenderna nedan och köp din favoritlampa utan krångel online!

Lampor med mörkt glas

År 2021 ser du många lampor av mörkt glas i olika stilar och Mörkt glas är, som du kan gissa utifrån namnet, mindre ljust och genomskinligt än normalt glas. Denna typ av glas har används i bordsskivor för soffbord under en tid, men används nu mycket i lampor för att skapa ett varmt ljus.

 Taklampa grå ARDILLATaklampa grå DRAVETaklampa krom ENZA L

Organic materials

Vi kommer att se många naturliga material i belysning. Detta kan vara glas som vi nämnt tidigare men också bambu, papper och pil. Lampskärmar i naturliga material som pil i antingen naturlig färg eller svart ger din inredning ett exotiskt utseende. Dessa lampor är också enkla att kombinera med andra detaljer och färger i ditt interiör. Hänglampor i matt glas är å andra sidan passar perfekt i en retro inredning och är en bra lösning om du har ett mindre vardagsrum. Det kommer att skapa en optisk illusion av att ditt rum verkar större än det är!

 vidaXL Taklampa pil 27x68 cm 40 W oval E27vidaXL Taklampa bambu 40 W 37x15,5 cm halvglob E27Taklampa rotting ljusbrun DRINO

Industristil är fortfarande populärt

Den industriella stilen har varit populär i några år nu. Vi kan se att den genom åren förändrats lite när det gäller funktioner, former, färger och material. Förutom de stora lampskärmarna i metall som vi har sett i några år nu, finns det en mer minimalistisk industriell lampa 2021 som kombinerar metall, trä och bara en glödlampa.

 vidaXL Taklampa 2 st svart rund E27vidaXL Vägglampa krandesign svart E27vidaXL Taklampa svart 5 x E27-lampor

Våga stå ut i 2021

Välj lampor som står ut i år! Välj guld, en spännande design eller en stor hänglampa. Här är några av våra favoriter:

 

Taklampa guld SEGRE miniTaklampa koppar ZAMBEZIGolvlampa guld STILETTO

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .