Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Nu kommer du att börja få våra nyhetsbrev!
assortment_usp
Håll ett öga på din inkorg, så får du ett e-postmeddelande med din kupongkod inom några timmar.
*Minsta ordervärde är 999 kr - Rabatten är endast giltigt på vidaXL-märkesvaror. vidaXL respekterar din integritet. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
close
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Ångerrätt

Vi på vidaXL vill självklart att du ska vara nöjd med ditt inköp. Hos vidaXL har du därför alltid öppet köp och ångerrätt i fjorton (14) dagar efter att du erhållit din vara eller en väsentlig del av den. Detta i enlighet med den lagstadgade ångerfristen. Om du vill avbeställa din order måste du informera oss via ett varaktigt medium, vilket betyder via telefon eller e-post.

Om du vill returnera en vara, kontakta alltid vår kundtjänst så vi kan kontakta vår samarbetspartner för returer. Instruktioner för hur du går tillväga får du då av vår kundtjänst. Returfrakt vid utnyttjande av ångerrätten är gratis för dig som kund. Om varan är felaktig eller felexpedierad står vi alltid för returfrakten. Produkter kan enbart återlämnas till vidaXL genom att du som kund gör en retur via vår samarbetspartner, enligt instruktioner från oss vid förfrågan. Vänligen kontakta vår kundtjänst angående din önskan om att returnera en vara, så hjälper vi dig vidare i processen.

Vilka är förutsättningarna för att skicka tillbaka en produkt?

När du har fått din produkt har du ångerrätt i fjorton (14) dagar och kan returnera produkten utan någon särskild anledning. Om du vill göra det, vänligen informera oss via mejl.

Produkten ska alltid skickas tillbaka i sin originalförpackning på det sätt den har levererats på och i oförändrat skick. Vi står för returkostnaden.

I enlighet med tillämplig lag, ber vi dig att vidta rimliga åtgärder för skötsel av produkten, även om du inte har i avsikt att använda den.

Återbetalning

När produkten har returnerats i ett fullgott skick och kommit oss tillhanda återbetalar vidaXL dig det belopp som angetts på kvittot inom fjorton (14) dagar.

Vid återbetalning görs denna i första hand till det kort, bankkonto eller PayPal-konto som använts för att betala för din beställning. Du finner betalningsinformationen på ditt kvitto. För att säkerställa att en eventuell återbetalning genomförs korrekt kan vi komma att be dig som kund om kompletterande bankuppgifter (IBAN, BIC, kontoinnehavarens namn och bankens namn) om du valt banköverföring som betalningsmetod.

Väljer du att returnera produkter är vidaXL inte ansvarig för eventuella förluster av dessa under transporten. Om produkten försvinner under returen förbehåller vi oss rätten att debitera dig för dessa besvär.

Reklamation & Garanti

Om produkten du beställt anländer skadad, ofullständig eller inte fungerar har du rätt till två (2) års garanti från och med inköpsdatumet. Garantin omfattar alla skador och defekter som kan förekomma trots lämplig användning. Om du vill använda dig av din garanti eller vill ha mer information om den garanti som följer med våra produkter, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Enligt Konsumentköpslagen ska en felaktig vara reklameras inom två (2) månader från det att köparen märkt felet. Vid fel på vara behöver vi först ha bildbevis för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt till en lösning.

Kontakt

För mer information eller frågor om returer och/eller återbetalning, vänligen kontakta vår kundtjänst.
E-post: webservice@vidaXL.se

vidaXL.se
Vida XL International B.V.
Mary Kingsleystraat 1 
5928 SK Venlo
The Netherlands


Ditt köp av extern säljare
Kontrollera säljarens villkor vad gäller deras returpolicy eftersom. Om du inte hittar svaret, kontakta den externa säljaren direkt via kontaktformuläret på ditt vidaXL konto.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
Missa inte våra erbjudanden
50 kr - rabatt*
checkmark

Exklusiva erbjudanden endast för prenumeranter

checkmark

Tjuvkika på våra nya produkter

checkmark

Uppdateringar på alla våra rabattkuponger

checkmark

Direkt inspiration från de senaste trenderna

50 kr - rabatt*
smiley_joy
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
*Minsta ordervärde är 999 kr - Rabatten är endast giltigt på vidaXL-märkesvaror. vidaXL respekterar din integritet. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
close