Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Nu kommer du att börja få våra nyhetsbrev!
assortment_usp
Håll ett öga på din inkorg, så får du ett e-postmeddelande med din kupongkod inom några timmar.
*Minsta ordervärde är 999 kr - Rabatten är endast giltigt på vidaXL-märkesvaror. vidaXL respekterar din integritet.
Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
close
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Betalning

På vidaXLs webbsida kan man välja mellan flera olika betalningsmetoder:

 • Kreditkort
 • Paypal
 • Klarna Faktura eller Klarna Konto
 • Trustly

Alla våra betalningar hanteras av Adyen.

Vad är Adyen?

Adyen är en betalväxel (payment service provider). Detta innebär att de hanterar betalningar på uppdrag av tredje part, till exempel produkt- eller tjänsteleverantörer. När du köper något från en nätbutik, hanterar Adyen betalningen mellan dig och butiken. Därför kan det stå Adyen på ditt kontoutdrag, och inte namnet på nätbutiken i fråga.

Vi godkänner följande kontokort:

• Visa (Visa Electron och VbV)
• MasterCard (inkluderat MasterCard secure code)

När du betalar med kontokort kan du på ett säkert sätt ange din information. Vi tar, tillsammans med din bank, hand om din betalningsprocess.

Vi rekommenderar starkt att du inte använder presentkort eller förbetalda kort, eftersom de kan orsaka problem om återbetalning måste utfärdas.

Verified by Visa & MasterCard SecureCode

För att slutföra din betalning kan det hända att du blir ombedd att aktivera 3-D Secure, ifall du ännu ej gjort det. 3-D Secure används för att göra din betalning ännu säkrare. När du ska betala för din beställning kommer du omdirigeras till din banks hemsida för att godkänna transaktionen. Efteråt använder du den autentiseringsmetod som valts av dig (eller din bank) för att kontrollera att du verkligen är den rättmätige kortinnehavaren.

Förskottsbetalning via bank

När du väljer att använda ditt bankkort för att betala för din beställning överförs hela summan direkt till vårt bankkonto. Det vanligaste sättet att göra det är med hjälp av din internetbank. När du väljer denna betalningsmetod i kassan kommer nästa sida ge all den information du behöver för att genomföra en betalning för din beställning. Vänligen notera att det är mycket viktigt att de uppgifter du fyller i är korrekta, eftersom det annars kan hända att betalningen misslyckas.

PayPal

PayPal är en populär så kallad e-plånbok, som lagrar och säkrar din bankinformation. På webbplatser som stöder PayPal behöver du inte längre uppge din bankinformation. När du väljer PayPal i kassan kommer du att omdirigeras till deras hemsida där du loggar in och slutför betalningen. För mer information hänvisar vi till PayPals webbplats.

PayPals policy för godtagbar användning ställer vissa begränsningar på vilka objekt som kan köpas med hjälp av deras betalningsmetod. Som en konsekvens kan PayPal inte användas om du köper varor från externa säljare. Skulle du vara förhindrad från att köpa ett objekt med PayPal, välj en annan betalningsmetod. Vi ber om ursäkt för besväret.

Klarna Faktura/Klarna Konto

Betalningsmetoden Klarna Faktura gör det möjligt för dig att betala efter leverans. När ditt köp har godkänts av Klarna kan vi skicka varorna till dig. Efter att du har mottagit din beställning får du en faktura och har då 14 dagar på dig att betala.

Betalningsmetoden Klarna Konto gör det möjligt för dig att delbetala din beställning varje månad i din egen takt.

Du kan läsa allt om Klarna Faktura och Klarna Konto via deras webbsida.

Om ni är ett företag är det inte möjligt för er att betala med Klarna. Denna regel har fastställts av Klarna och något vi tyvärr inte kan ändra på. Vi rekommenderar dig att använda en annan betalningsmetod.

Trustly

Trustly låter dig betala direkt genom din vanliga internetbank. Det är säkert, enkelt och snabbt och ingen registrering krävs.

När du har valt Trustly som betalningssätt väljer du din bank och sedan blir du omdirigerad till din banks hemsida där du kan logga in med dina vanliga inloggningsuppgifter.

Trustly har för närvarande stöd för följande banker:

 • Swedbank
 • Sparbanken
 • Handelsbanken
 • SEB
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Forex
 • ECA Banken
 • Lansforsakringar
 • Skandiabanken
 • Sparb. Syb
Tid kvar:
Aktuellt bud:
Missa inte våra erbjudanden
50 kr - rabatt*
checkmark

Exklusiva erbjudanden endast för prenumeranter

checkmark

Tjuvkika på våra nya produkter

checkmark

Uppdateringar på alla våra rabattkuponger

checkmark

Direkt inspiration från de senaste trenderna

50 kr - rabatt*
smiley_joy
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
*Minsta ordervärde är 999 kr - Rabatten är endast giltigt på vidaXL-märkesvaror. vidaXL respekterar din integritet.
Du kan när som helst avbryta prenumerationen.
close