24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Skandinavisk inredningsstil

Lätt, naturlig och tidlös

 

En skandinavisk inredning ska vara enkel, funktionell och framför allt lätt. Trots att minimalism är ett viktigt inslag i den skandinaviska stilen blir det aldrig tråkigt, den är varm och inbjudande. Denna interiörstil har en stark koppling till naturen som du kan se i kombinationen av material och texturer. Det är en stil där du kan känna dig som hemma från det ögonblick du stiger in i rummet.


 

 

       

Mysig skandinavisk inredning

Det finns några tips & tricks att tänka på för att uppnå den typiska skandinaviska atmosfären. Först av allt, tänk på att allt inte måste vara vitt. Arbeta med en vit bas, tillsätt naturliga färger såsom svart, grå och pastell och massor av växter som kontrast. Du uppnår en varm mysfaktor genom att arbeta med mycket trä i möbler och golv samt använda olika texturer i mattor, filtar, kuddar och möbelklädsel som matchar färgpaletten.

Se alla skandinaviska produkter

       
               

 

 

 

 

       

 

Släpp in ljuset

En skandinavisk inredning är känd för att vara lätt och ljus. Eftersom den härstammar från Skandinavien där vintrarna är långa och mörka, är det viktigt att släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt. Om du inte har stora fönster placerar du dina ljuskällor strategiskt och arbetar med speglar för att reflektera ljuset.

       
       

 


  

       

 

Kollektioner

Ser du något du gillar? Mixa och matcha!


 

 

Se alle stilarter for 2020