24/7 erbjudanden
Gratis leverans på alla produkter
Betala med Klarna

Industriell inredningsstil

En inredningsstil som är lite grov i kanterna

 

Industristilen har fått sitt namn från fabriker och andra industribyggnader som har omvandlats till vardagsrum med högt i tak, stora fönster och betong- eller trägolv. Detaljer som utmärker denna stil har grova material såsom skinn, trä eller metall och neutrala men livliga färger.


 

 

       

 

Allt handlar om material

Material är en av de viktigaste aspekterna i den industriella inredningsstilen. Välj material som sätter rätt atmosfär såsom skinn, betong, (mörkt) oslipat trä, metall och grova tyger. Denna kombination av material får rummet att se varmt och inbjudande ut.

Se alla industriella produkter >

 

       

 

 

       

 

 

 

 

       

 

Något gammalt, något nytt

Sätt en personlig prägel på din inredning genom att kombinera dina nya industriella möbler med några äldre, såsom gamla lampor eller ett skåp som du kan polera upp. Kombinationen av gammalt och nytt tar din industriella inredning till nästa nivå och gör den mer personlig och mysig. Tips: välj ett föremål - antingen möbler, basmaterial eller tillbehör - som din största detalj och utforma din inredning runt dessa för att få ett sammanhängande och balanserat resultat.

       
       

  

       

 

 

Kollektioner

Ser du något du gillar? Mixa och matcha!

 

  

Se alla stilar för 2020