Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

 

vidaXL rabattkoder

Spara pengar med vidaXL-rabattkoder som du hittar på denna sida. Glöm inte att registrera dig på vårt nyhetsbrev och kolla in våra dagliga och veckovisa erbjudanden för att se fler erbjudanden.

Glad shopping!


 

 

  10% rabatt på Sportartiklar>     

 med rabattkod:  SPORT20SE 

 

 

Lägg till 2 produkter från denna kampanjsida i din kundvagn för att få en extra rabatt på 10%. Koden är endast giltig på produkter från varumärket vidaXL vid köp av två produkter. lägsta ordervärde på 999kr. 

Kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Giltig från:  2020-08-30

Gäller till:  2020-09-30

 

  

vidaXL rabattkoder och specialerbjudanden

På vidaXL värdesätter vi bra priser. Håll utkik efter våra vidaXL rabattkoder, som du hittar på denna sida, dom gör våra redan låga priser ännu lägre. Rabattkoderna uppdateras regelbundet. På detta sätt ser vi till att du kan handla alla olika sorters produkter till de lägsta priserna, till exempel möbler, partytält, staket eller sportartiklar.

Alltid fri frakt på vidaXL - oavsett om du köper ett litet tillbehör till ditt hem, en stor trädgårdsgrupp eller en träningscykel.

 

Hur man använder en vidaXL rabattkod?

Att använda en vidaXL rabattkod är mycket enkelt. Lägg bara till koden i kundvagnens kupongkodsfält, rabatten beräknas automatiskt över det totala beloppet. Se till att läsa villkoren för koden så att du är säker på att den tillämpas korrekt på din beställning!

 

Få 50 KR rabatt när du registrerar dig på vårt nyhetsbrev

Som en välkomstgåva när du registrerar dig på vårt nyhetsbrev får du 50 KR rabatt på din beställning. När du registrerar dig på nyhetsbrevet blir du först med att få ta del av vidaXLs rabattkoder, erbjudanden och nya produkter. Vi håller dig uppdaterad regelbundet med de senaste nyheterna, trender, specialerbjudanden och nya produkter i vårt sortiment.

 

vidaXL’s dagliga och veckovisa erbjudanden

Alla våra produkter förtjänar en viss uppmärksamhet. Det är därför våra dagliga erbjudanden kan variera från inne- och utemöbler till sportartiklar, leksaker och verktyg. När det gäller de dagliga erbjudandena är det viktigt att du agerar snabbt eftersom de bara varar 24 timmar. Sist men inte minst hittar du också veckobaserade erbjudanden på vidaXL. Dessa är, som ni redan gissat, giltiga en hel vecka. Om du är intresserad av fler erbjudanden kan du kolla in vår sida med specialerbjudanden.