Vintersovsäckarna

null

De bästa vintersovsäckarna till campingresor

Om du är en friluftsentusiast som älskar att sova under stjärnorna i en husvagn vet du hur kalla vinternätter kan bli. Med vidaXLs breda utbud av vintersovsäckar kan du enkelt resa med lätt packning och rulla ut din säng inför natten. De många olika sorterna passar i alla situationer där du kan tänkas behöva en vintersovsäck, eftersom de är tillverkade i speciella material som håller dig varm och bekväm var du än sover. Oavsett om du och familjen är på er första campingsemester eller om du reser ensam i din husbil har vidaXL det perfekta utbudet av sovsäckar att välja bland.

 

Varma sovsäckar för alla tillfällen

Det finns många olika alternativ för att hålla dig varm och nöjd under dina friluftsäventyr, såsom Husky sovsäckar i mumiedesign. Dessa varma sovsäckar kan användas i temperaturer ner till -10° så att du håller dig varm och bekväm även under de kallaste vinternätterna. Maestro-varianten är framtagen för att skydda dig mot frost på bar mark. Det är en sovsäck med ISO-certifiering så att du garanterat får en god natts sömn tack vare innerfodret av mjuk nylon och ytterskiktet av 70D 190T nylontaft. Huvan är väderbeständig och skyddar huvudet mot väderelementen och den har dessutom en liten ficka att förvara småsaker i.

Utöver specialtillverkade vintersovsäckar för cyklister och vuxna har Husky även alternativ för barn. Barnsovsäckarnas design liknar mer ett vanligt täcke än en avsmalnande sovsäck som man är helt inbakad i. Fyllningen består av m2 ihålig fiber och fyra kanaler av ihålig fiber som håller ditt barn varmt i alla klimat. Produkten kan användas både utomhus och inomhus.

 

Snabb leverans till dörren

Om du planerar en friluftsresa kan du lita på att vidaXL levererar din vintersovsäck i god tid. Den korta leveranstiden gör att du kan gå igenom vårt sortiment tills du hittar den perfekta sovsäcken för din friluftssemester.

Se mer Se mindre
(0 Resultat)