Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Utomhusmöbelset

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Brett sortiment av trädgårdsmöbler

Om du är ute efter nya trädgårdsmöbler är det viktigt att möblerna passar din trädgård. På vidaXL hittar du ett brett sortiment av trädgårdsmöbler i olika färger, mått och stilar. Tänk dig en romantisk bistrouppsättning eller en lyxig soffgrupp på vilken du kan koppla av med vänner och familj.

Hopfällbara trädgårdsmöbler för att spara utrymme

Vi förstår att alla inte har lika mycket utrymme i trädgården. En hopfällbar möbelgrupp kan vara en optimal lösning, eftersom du enkelt kan fälla ihop och lagra möblerna prydligt i dåligt väder. När människor tänker sig hopfällbara stolar, ser de ofta obekväma campingstolar. Vi kan dock försäkra dig om att ett stort antal attraktiva och bekväma hopfällbara trädgårdsmöbler finns tillgängliga idag.

Klassisk och modern trädgårdsmöbler

När det gäller din trädgårdsinredning kan du även välja en klassisk eller modern stil. En trädgård med tydliga linjer, snygga gränser och moderna tillbehör är en perfekt plats för en modern rottinggrupp med raka former, eller till och med en supermodern av betong. En klassisk trädgård har lekfulla växter och kanske en liten vattenfunktion med fontän som passar perfekt med ett mosaikbord och stolar eller en hel uppsättning möbler i trä.

Olika material


När det gäller trädgårdsmöbler har du ett urval olika material. I de flesta trädgårdar hittar du trämöbler. Den varma, bruna färgen är passar i en naturlig miljö. Om du letar efter ett riktigt blickfång kan du välja rottingmöbler i vitt eller svart, eller till och med en unik uppsättning i betong. Det är också enkelt att lägga till ett stänk färg med hjälp av dynor och kuddar.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr