Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Köks- och vardagsrumsstolar

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Sitt bekvämt vid matbordet

Matbordet är en plats där det spenderas mycket tid. Här kan du äta, prata om din dag, läsa tidningen och dina barn kan pyssla och måla. Under alla dessa aktiviteter är det viktigt att sitta bekvämt. Därför kommer högkvalitativa matstolar att vara ett önskvärt val! Här på vidaXL erbjuder vi ett fantastiskt utbud matstolar i en mängd olika stilar. Eftersom vi har ett sånt fantastiskt utbud tror vi verkligen att vi har de perfekta matstolarna för alla hem!

Matstolar utan armstöd

Det finns många olika typer av matstolar, i ett brett utbud material, former, stilar och färger. Vissa föredrar stolar med armstöd som säkerställer extra sittkomfort vid matbordet. En fördel med stolar utan armstöd är att de ger mer utrymme vid bordet. Du kan till exempel få plats med tre stolar bredvid varandra istället för två.

Val av material

När du väljer dina nya matstolar är det smart att tänka på vilka material som lämpar sig. En stol i konstläder är ett bra val eftersom att de är enkla att rengöra och ser vackra ut vid matbordet i ditt vardagsrum. Tygstolar har en varm look och är väldigt bekväma att sitta på. Enkla stolar i trä eller plast ser snygga ut vid matbordet i ditt kök och du kan hitta dem i ett brett utbud olika färger.

Designstolar

Designerstolar är något alldeles speciellt i din matsal. Dessa stolar har unika former och färger som gör dem till riktiga blickfång i rummet. Tänk på färgrika stolar i tyg med armstöd, eller en enkel design med rörram. Du kommer inte kunna släppa blicken från dina nya vackra möbler.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr