Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Stolar

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Stolar i alla former och storlekar

Om du letar efter en högkvalitativ stol har vidaXL lösningen på dina behov. Du hittar ett bredd utbud matstolar, barstolar, fåtöljer, gungstolar och även massagestolar. Vi strävar efter att hålla vårt sortiment så varierat som möjligt genom att välja olika material, färger och modeller.

Välj en stol som ger dig en bra sittställning

Sittkomfort är en av de viktigaste egenskaperna för en stol. Ingen gillar en obekväm stol! Det finns ett antal saker att tänka på när du väljer din perfekta stol. En av dem är stolens höjd. Det är viktigt att du kan placera båda fötterna platt på golvet när du sitter. En annan sak att tänka på är stolens stoppning. Sitsen måste vara tillräckligt mjuk för dig att sitta bekvämt. Dessutom vill vissa ha en stol med armstöd eller ett högt ryggstöd men det är en fråga om personlig preferens. Lyckligtvis har vi allt på vidaXL.

En stol för varje interiör

På vidaXL hittar du ett stort utbud stolar. Från eleganta matstolar till iögonfallande rörstolar, moderna stolar och från stiliga barstolar till fladdermusfåtöljer eller massagestolar. Kombinationer av stilar är på modet nu. Matcha ett klassiskt matbord i trä med vita rörstolar för att skapa en elegant matplats. Denna kombination kommer att hålla din inredning intressant och unik. Detsamma gäller för ett klassiskt vardagsrum. Du kan introducera en matchande fåtölj, men du kan också experimentera med andra stilar för att skapa en slående effekt!

Barstolar för ett högt matbord

Om du har ett högt matbord eller frukostbar behöver du några fantastiska och snygga barstolar! Dessa stolar är ofta justerbara i höjd, vilket gör det lätt för alla att nå bordet. Ta det säkra före det osäkra och välj en vit eller svart variant, eller välj en färg som drar till sig blickar.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr