Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK

Utomhusmöbler

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
OOPS, produkten du letar efter finns inte i lager. Vänligen hitta liknande produkter här.

Ett varierat sortiment med trädgårdsmöbler

Om du letar efter bekväma trädgårdsmöbler i alla storlekar och former, så har du kommit rätt på vidaXL. Du hittar så gott som allt här; från kompletta möbelgrupper till solsängar, campingbord och enskilda stolar. Våra trädgårdsmöbler är tillgängliga i olika storlekar eftersom trädgårdar kan vara såväl små som stora. Vi tycker om att ha alla våra kunder i åtanke!

Lyxiga loungegrupper

Att sitta bekvämt är minst lika viktigt utomhus som det är inomhus. Av den anledningen har vi en rad olika lyxiga loungegrupper. Dessa uppsättningar möbler är tillverkade i högkvalitativa material såsom rotting, korg, konstrotting, trä och aluminium, vilket gör dem tillräckligt tåliga för att du ska kunna njuta av dem under många år framöver! Majoriteten av loungegrupperna är modulära och består utav flertalet sektioner där du själv väljer hur du vill sätta ihop dem. Så om du känner för att möblera om i trädgården kan du enkelt välja att ändra på konfigurationen.

Stora trädgårdsmöbelgrupper

De flesta trädgårdsmöbler har plats för två, fyra eller eventuellt sex personer som mest. Detta kanske inte räcker till om du njuter av att spendera tid utomhus med stora grupper av familj eller vänner. På vidaXL hittar du matgrupper för trädgården för tio till tolv personer, så att det finns plats för alla! Detsamma gäller för våra lyxiga soffgrupper i rotting som kan ha plats för upp till 14 personer.

Skydda dina trädgårdsmöbler med ett överdrag

För att försäkra dig om att dina trädgårdsmöbler behåller sitt fantastiska utseende så länge som möjligt, rekommenderar vi att du skyddar dem från regn, snö och frost med hjälp av ett överdrag. Dessa överdrag finns tillgängliga i en rad olika storlekar, vilket gör att du kan vara säker på att hitta ett som passar just dina trädgårdsmöbler.

Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV
checkmark

Exklusiva erbjudanden

checkmark

Information om våra kampanjer

checkmark

De senaste produkterna

checkmark

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr