Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

 

LED-lampa E27 9,0W. Motsvarar en 60W glödlampa. 

Varmvit. 2700K. 220V. 810Lumen. 25000 brinntimmar. 

Ej dimbar

LED-lampan

LED-lampan håller upp till 15 gånger längre än glödlampan och drar ungefär 80 procent mindre el. De innehåller inget kvicksilver.

 

Lysdiodlampan, mest känd som LED-lampa från den engelska förkortningen Light Emitting Diods. Det ska framgå på förpackningen om lampan inte är dimbar.

Sparar upp till 80 procent jämfört med glödlampan

LED-lampan håller upp till 15 gånger längre än glödlampan och drar ungefär 80 procent mindre el. De innehåller inget kvicksilver. Det finns LED-lampor med olika socklar och i många olika storlekar och former för att passa i olika armaturer. De finns till exempel som kronljus och som päronlampor.

Du kan välja om ljuset ska vara kallt eller varmt

En LED-lampa kan ha varmt eller kallt ljus, detta visas på förpackningen som kelvin (K), ju lägre siffra desto varmare upplevs ljuset från lampan.

 

 

 

LED-lampa E27 9,0W Varmvit 2700K

Varumärke : Not specified
Säljare : Eklunds Metall
160 kr
102 kr
Inkl. moms
Du sparar 36%
På lager
FRI frakt
Beställ nu, betala senare
Leveranstid: 4 arbetsdagar

Säljarinformation

Eklunds Metall

Eklunds Metall ska kunna erbjuda ditt företag eller dig som privatperson svensktillverkad prisvärd belysning av hög kvalité till snabbast möjliga leverans. Detta garanteras genom egen tillverkning och lagerhållning på Bolmsö. Inga mellanhänder = Bästa pris för dig. Miljön är den stora vinnaren då produkterna är närproducerade och vi slipper långa transportavstånd med stora utsläpp som följd. Vi återvinner allt skrotmaterial. Vi har även nära samarbete med andra leverantörer inom LED-belysning, Jul-belysning, Solcells-armaturer, LED-Candles, batterier mm för att få en så stor variation som möjligt till våra kunder. Du kan besöka vår fysiska butik på Bolmsö på kvällar och helger. Ring eller skickar ett mail i god tid före besök så kommer vi överens om en tid.
Loading...